Primăria amenajează un parc nou pentru locuitorii orașului Techirghiol

1005
Primăria amenajează un parc nou pentru locuitorii orașului Techirghiol - tehirghiolproiectparc-1590165991.jpg

Articole de la același autor

Primarul orașului Techirghiol, Iulian Constantin Soceanu, a anunțat, vineri că, lucrările la proiectul "Îmbunătățirea mediului urban prin transformarea unui teren neutilizat în grădină publică în orașul Techirghiol" sunt în plină desfășurare.

"Vorbim despre un nou parc pentru locuitorii din Techirghiol care va fi amplasat pe strada Aurel Vlaicu, nr.2 în zona sonda de apă. Valoarea proiectului este de peste un milion de lei, finanțat cu fonduri europene. Prin lucrările la acest nou proiect, din totalul de 1.560 mp ocupat de grădina publică, suprafața de spații verzi va fi de 1.417 mp", a transmis primarul Iulian Constantin Soceanu.

El a adăugat că noua grădină publică va fi dotată cu alei pietonale pentru plimbări, un loc de joacă pentru copii, set masă șah cu băncuțe, mobilier urban, foișor, monitorizare video și iluminat ornamental.

În momentul în care s-a luat decizia de a se amenaja un parc nou, terenul intravilan în cauză, cu suprafața de 1.560 mp, avea destinația curți-construcții. Acesta era neutilizat de peste cinci ani, fiind neîmprejmuit și prezenta un adevărat pericol public, în sensul că era o sursă de insalubritate în zonă contribuind la un peisaj urban neîngrijit și deprimant.     



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5725 secunde