Prima reacție din PSD, după sentința lui Dragnea: "O condamnare dureroasă, lucrurile nu stau bine"

367
Prima reacție din PSD, după sentința lui Dragnea:
Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu. "Mitralieră", recunoaște că a doua condamnare pentru Liviu Dragnea este o decizie "dureroasă", iar lucurile în PSD nu stau deloc bine.


Într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, Cătălin Rădulescu a afirmat că, în mod categoric, "trebuie făcut ceva, dar nu pot să vă spun ce, decizia o va lua președintele Liviu Dragnea. În opinia mea ar trebuie convocat un comitete executiv lărgit, poate cu toți liderii PSD, nu doar cei din Comitetul Executiv, ci și cu parlamentarii, cu liderii din teritoriu, pentru că lucrurile nu stau deloc bine. "

Rădulescu a precizat că este vorba și de o decizie personală a lui Liviu Dragnea, după care va veni decizia CEx. Întrebat dacă este de părere că Liviu Dragnea ar trebui să facă un pas înapoi din toate funcțiile, Rădulescu a invocat din nou cadrul statutar.


 "Nu pot să fac aprecieri despre ce se va întâmpla, totul este la cald, sUnt niște reguli în partid, nu putem să-l îndepărtăm așa, pur și simplu, cum poate că si-ar dori unii colegi."

În încheierea intervenției sale la Realitatea TV, Cătălin Rădulescu și-a exprimat regretul că abuzul în serviciu, infracțiunea pentru care a fost condamnat Liviu Dragnea, ar fi trebuit demult dezincriminată, pentru că în multe țări din Europa nu mai există.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.9202 secunde