Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă: "Constanța merită mai mult! Votăm Klaus Iohannis!"

1431
Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă:
Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a transmis un mesaj la încheierea campaniei electorale și i-a îndemnat pe toți cei care își doresc să schimbe România în bine să meargă la urne și să-l voteze pe Klaus Iohannis. 

"Duminică, 10 noiembrie, nu este doar despre președintele României. La fel cum nu este doar despre un vot politic. Ci despre cum vedem și cum trebuie să arate România în viitor.

Este un vot despre viitorul copiilor noștri, despre o țară sănătoasă, cu oameni care se simt în siguranță acasă. Votul de duminică este într-o oarecare măsură și despre Constanța. Despre orașul trist și prăfuit, captiv de două decenii în năvodul unei administrații PSD, croite mai degrabă pe calapodul organizațiilor criminale. Nu o spun eu, ci judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție! Votul de duminică trebuie să dea semnalul clar că AJUNGE! Constanța vrea și trebuie să iasă de sub pelerina roșie otrăvitoare și să facă pași spre dezvoltare și civilizație! Știu că pare absurd să mai vorbim în anul 2019 despre concepte precum "civilizație " sau "dezvoltare" într-unul dintre cele mai mari orașe ale unei țări membre UE. Dar realitatea ne arată că nu spun lucruri mari!

Constanța a ratat în mod deliberat șansele pe care Clujul, Oradea, Arad sau Timișoara le-a exploatat la maximum pentru că enclava PSD avea nevoie de o "republică" a șmenurilor și combinațiilor, de pe urma căreia să se îmbogățească.

Constanța merită mult mai mult și sunt convins că lucrurile bune se pot face cu implicare și pricepere, cu o administrație liberală competentă, iar toată schimbarea trebuie să aibă un început!

De aceea, duminică alegem Klaus Iohannis președinte, pentru că România și Constanța se pot face bine începând cu un VOT!", a spus președintele PNL Constanța deputatul Bogdan Huțucă. 

(Publicitate electorală. Comandat de Partidul Național Liberal, publicat de Cuget Liber pe site www.cugetliber.ro , cod mandatar financiar 31190005)

 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4955 secunde