Președintele Iohannis: "Nu mă tem de nicio suspendare. Nu există niciun motiv"

126
Președintele Iohannis:
Președintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la Sibiu, că nu se teme de vreo eventuală suspendare, precizând că nu ar exista niciun motiv pentru acest demers și nici nu are cine să o facă.


"Vă spun încă o dată: nu mă tem de nicio suspendare și chiar poate este bine să detaliez un pic. Deciziile pe care le iau niciodată nu le-am luat fiindcă mă tem sau nu mă tem de o suspendare. Deciziile pe care le iau sunt cele pe care le consider corecte și bune pentru România. Dar dacă discutăm mai concret despre suspendare, acum, una la mână, nu există niciun motiv de suspendare. Doi la mână, nu are cine să facă suspendarea", a afirmat Iohannis.

"Mi s-a părut că scena politică românească a intrat într-o fază destul de tulbure. Evoluția nu este satisfăcătoare și am urmărit în ultimele luni de zile mai multe sondaje. Toate arată că nivelul de nemulțumire la populație este de peste 80%, ceea ce este extrem, extrem de mult și arată că lumea practic nu mai are încredere în clasa politică, nici măcar nu se mai așteaptă la ceva bun din partea clasei politice. În acest context am considerat că acest anunț poate să constituie un punct interesant, poate unii vor fi încurajați să meargă mai departe, dacă fac acest anunț, alții, probabil, nu vor primi așa bine acest anunț. În orice caz, mi s-a părut că este necesară o clarificare a intențiilor mele pentru ce urmează", a declarat Iohannis, potrivit Agerpres.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7392 secunde