Planuri pentru Constanța. Îl convinge Tăriceanu pe Hașotti să intre în ALDE?

1036
7
Planuri pentru Constanța. Îl convinge Tăriceanu pe Hașotti să intre în ALDE? - fond1-1525452494.jpg

Articole de la același autor

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a ajuns, vineri, la Constanța, însoțit de secretarul general Daniel Chițoiu și Andrei Gerea, vicepreședintele partidului. Președintele Senatului a susținut o conferință de presă, la care a participat și Gabriel Daraban, noul președinte al Organizației Municipale ALDE Constanța.

Înainte de a se întâlni cu jurnaliștii, Călin Popescu Tăriceanu a vizitat Portul Constanța, discutând cu conducerea portului despre dezvoltarea economică a României și a regiunii. De asemenea, șeful Senatului a făcut o vizită de lucru și la Universitatea "Ovidius", concluzionând că este nevoie ca educația și cercetarea să primească fonduri în plus.

La începutul conferinței de presă, liderul ALDE a salutat prezența lui Gabriel Daraban, despre care a declarat că "a avut o alegere fericită, este un câștig de ambele părți". La rândul său, Gabriel Daraban a susținut că dorește să aducă în partid oameni bine pregătiți, care au avut succes în carieră.

"Sper ca în perioada următoare să stabilim niște reguli foarte clare în organizație. Trebuie ca lucrurile să fie foarte bine stabilite în ceea ce privește organizația, pentru că cei care sunt și cei care vor veni alături de noi să știe exact ce au de făcut. Trebuie să facem ordine. Important este să fim pregătiți pentru perioada următoare. Planul este să înceapă reorganizarea pe cartiere, să atragem oameni bine pregătiți, pentru că acest oraș are nevoie de astfel de persoane. Partidul este pe un trend ascendent și trebuie să asigurăm fundația", a declarat Gabriel Daraban, președintele organizației municipale ALDE Constanța.

La rândul lui, președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a vorbit și despre turism și oportunitățile de promovare a județului Constanța. El le-a propus constănțenilor să facă pachete turistice, în cadrul cărora să se poată organiza tururi ale cetăților și cramelor din județul Constanța.

"Îmi place Constanța și știu acest oraș de mic copil. Simt atmosfera și briza mării și îmi place să vin aici. Sunt locuri pe care simt nevoia să le descopăr. Am discutat cu Asociația Țăranilor Dobrogeni. Le-am propus să facă niște pachete turistice, cu turul cramelor și plantațiilor viticole. Sunt convins că va avea succes. Am și vorbit cu un operator economic din București, i-am pus în legătură, și le-am spus să dea drumul la treabă, pentru că există potențial", a declarat, în cadrul conferinței de presă, Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE.

Nu în ultimul rând, Călin Popescu Tăriceanu a profitat de vizita la Constanța pentru a se întâlni și cu fostul liberal Puiu Hașotti, pe care încearcă să-l convingă să se alăture formațiunii politice. Întrebat dacă fostul ministru al Culturii a acceptat să intre în ALDE, Tăriceanu a preferat să nu intre în detalii, lăsând să se înțeleagă că există această posibilitate.

Comentează știrea

europeanu
5 mai 2018
Hotii la parnaie !

adevarul e ca hot la hot trage. Se potrivesc bine secaturile hasoti cu tariceanu.

Dan
5 mai 2018
Pai , cum ?

Cu nenea Puiu n-ar exista probleme , ci cu imaginea deplorabila , de clan de gogomarle toxice , care in tandem cu fratii de sange infectat PSD , o jefuieste pe mama-tara si apoi , liberi sa continue misiunea fara puscarie , ar dori pipota lor ... Dar , ca sa mai schimbe din poza mizerabila a partidului , astia ,,adevaratii liberali'' de la malul marii , pot aduce in partid si cele 5000 de mioare pe care le vinde USL-istul ,,Conu Albu'' , tatane-su prefectului - puiul vesel de naparca ... Macar , astea , mioarele , sunt virgine in politica , iar daca vor ajunge pe liste la parlamentare si/sau in guvern , n-o sa cada chiar deloc greu la ,,stomagul'' populimii mioritice PSD-ALDE !

Liviu Chilian
5 mai 2018
Katzaonul Psihopat-dementiala!

Asa va ramane in...isterie! Kklin Popievski Tarabiaticeanu! Katzaonul psihopat-demential! Subinginerul in demolări pe care kkpIUDAlismul Amerikknaro-Jewropean l'a...deraiat(de la raia capreaska) in cele mai negru abis al psihopatiei maSONATonice! Da! Acest Katzaon nebun a demolat biserici in Tampitopole. Nu Gagautzaul Ciuruit le'a demolat. Ci dementu'asta. Seamana cu "mama" lui. Parvenita. L'a părăsit pe "tatăl" militarat-seKurist al acestui puradel tzicnit, pt un poponar pe nume Dan Amedeo Lăzărescu, cica, liberabiat in partidul ce a distrus fosta Romanie. Lăzărescu l'a pervertit pe sconcsu'asta la poponarism in tinerete. Cand a devenit "adult", din răzbunare, a produs cea ma NEVEROSIMILA storie din...măritișul mondial. Ginerikk perpetuu e la a cincea bărbata ce ar putea sa'i fie nepoata. In nebunia lui, ca sa se kunune cu una din bărbate, a schimbat ortodoxia pe kktolicism. Apoi, la ultima bărbata, a vrut sa treaca la islam. Dar l'au refuzat! In clipa de fata, Katzaonul Psihopat e pe lista primilor trei cei mai nebuni Rromarlani in antiviata, alaturi de Greco-Tziganul/Machidonul Behehekklis si Kumanul padurnebunean Drakknea. Katzaonul si Kumanul vor sa faca din Rromarlania primul bantustan din isteria zoomenirii, liber de justitie! Vedeti, ticalosu'asta parazit ce a demolat biserici, îndrăznește sa guitze despre Țăranul Român! Huuooo! Boaita! Pt cei ce nu stiu. Tăriceanu a fost fatat in Kustendge. D'aia seamana cu fostul legionar Hashisotti, trecut la coMuisti, nebun ce face parte din Crima Organizata Machidoneasca din Kustendge, mafie subuman-antiromaneasca ce a aderat la...partidul liberabiat. Blestematii!

Sindbad
5 mai 2018
Lupta pt. ciolan

O sa cadeti amandoi in groapa cu rahat a istoriei, alaturi de alt uselist, Crin Antonescu. Oportunisti si pomanagii. La fel ca electoratul vostru

Ali Baba
6 mai 2018
Liberalul de suflet al clanului Mazare

Normal ca Nea Puiu va intra la ALDE.Daca n-a prins un ciolan in PNL, o sa prindă un zgârci in ALDE.

john
6 mai 2018
alde

utati-va la fetele lor cei mai penali din Romania, si a venit hotul hotilor de la Bucuresti sa faca instructajul cu ei

john
6 mai 2018
alde

hotul se vede presedinte si marioneta de Dragnea premier

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2473 secunde