Eugen Tomac:

Pentru PSD nu există reguli nici în politică, nici în instituții

368
Pentru PSD  nu există reguli  nici în politică,  nici în instituții - eugentomac-1540392487.jpg
Președintele PMP Eugen Tomac a declarat, ieri, referindu-se la modul în care a fost adoptat proiectul legii privind combaterea spălării banilor în Camera Deputaților, că pentru PSD nu există reguli nici în politică, nici în instituții.

"Pentru PSD nu există reguli nici în politică, nici în instituții. Votul de astăzi și modul în care s-a procedat arată că distanța între penali și tot ceea ce înseamnă normă într-o instituție este foarte mică sau aproape nu există pentru PSD. Este o sfidare la adresa întregii societăți. Este diabolic modul în care oamenii ăștia pot confisca instituții și mutila proceduri parlamentare doar pentru a-și atinge obiectivele. Eu am solicitat să intervin, pe procedură, pe acest vot, nu mi s-a dat voie nici să intervin", a spus Tomac, citat de Agerpres, la Palatul Parlamentului.

La rândul său, deputatul PMP Robert Turcescu a susținut că, "de astăzi, regulile în Parlamentul României au fost modificate pentru niște golani politici".

"PSD instaurează de astăzi principiul potrivit căruia votăm până când iese cum vrem noi. Asta fac în momentul de față niște golani politici", a afirmat Turcescu.

Camera Deputaților a reluat, ieri, votul asupra proiectului legii privind combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, care a fost inițial respins, fiind totuși în final adoptat.

Liderul deputaților PSD, Daniel Suciu, a cerut reluarea votului la proiectul legii privind combaterea spălării banilor pe motiv că au fost "colegi în sală care nu au apărut la vot".

După reluarea votului, proiectul a fost adoptat cu 170 de voturi "pentru" și 70 - "împotrivă".

Inițial, proiectul a fost respins de Camera Deputaților, fiind întrunite doar 163 de voturi "pentru" din cele 165 necesare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4077 secunde