Pe cine propune PSD la Ministerul Dezvoltării după retragerea Olguței Vasilescu

224
Pe cine propune PSD la Ministerul Dezvoltării după retragerea Olguței Vasilescu - liaolgutavasilescu605x403-1550145515.jpg
Senatorul Dragoș Benea este luat în calcul de social-democrați pentru funcția de ministru al Dezvoltării, după retragerea Olguței Vasilescu, informează Realitatea TV.


Nu se știe dacă pregătirea lui Benea îl va convinge pe Klaus Iohannis să semneze decretul. Senatorul este absolvent al Universității "Vasile Alecsandri" din Bacău, Facultatea de litere și științe, Secția Comerț‑Marketing! A absolvit și el faimosul Colegiu Național de Apărare, după care a avansat rapid pe linie poltică, până la șefia Consiliului Județean Bacău.


Refuzată de patru ori de președintele Iohannis pentru funcția de ministru al Dezvoltării, Olguța Vasilescu a anunțat ieri că, în urma unei discuții cu Liviu Dragnea, a decis să renunțe la candidatură. Întrebat dacă va lua o decizie similară, deputatul Mircea Drăghici, propus la Transporturi, a precizat că așteaptă răspunsul preșdintelui IOhannis, înainte de a lua o decizie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8095 secunde