Parlamentarii PSD care vor vota moțiunea vor fi excluși din partid

416
Parlamentarii PSD care vor vota moțiunea vor fi excluși din partid - parlamentariipsd-1560456224.jpg

Articole de la același autor

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit, ieri, timp de patru ore, iar subiectul principal de discuție l-a reprezentat pregătirile pentru Congresul din 29 iunie, care va avea loc la Sala Palatului și la care sunt așteptați să participe între 3.000 și 4.000 de delegați. 


Ulterior, Viorica Dăncilă a prezentat principalele puncte de discuție și,  printre altele, președintele interimar al PSD a spus că s-a decis  constituirea a patru grupuri de lucru. 


"Grupurile de lucru se vor ocupa de updatarea programului de guvernare, pentru mesajul politic, pentru platforma politică, pentru organizarea Congresului în data de 29 iunie, unde am stabilit calendarul de activități, pentru organizarea conferințelor județene, și, de asemenea, un grup de lucru pentru modificarea statutului, care deja a lucrat și care a venit cu propuneri la Comitetul Executiv", a precizat premierul, la Digi24. 


Tot ieri, CExN al PSD a mai decis că parlamentarii social-democrați vor asigura cvorumul la moțiunea de cenzură, dar nu vor vota, iar premierul Viorica Dăncilă a anunțat că parlamentarii social-democrați care vor vota moțiunea de cenzură riscă să fie excluși din partid de organizațiile din care fac parte. 


"Parlamentarii social-democrați care vor vota moțiunea de cenzură riscă să fie excluși din partid. Excluderea nu o face președintele partidului, ei riscă să fie excluși de organizațiile din care fac parte. Eu am convingerea că fiecare primar din județul respectiv are proiectul cu care a venit în fața cetățenilor în comunitatea în care a candidat. Multe dintre aceste proiecte sunt legate de programul de guvernare, multe dintre proiecte sunt legate de deciziile care se vor lua în Guvernul României și sunt convinsă că cei care i-au votat, cei care i-au susținut nu i-au susținut pentru a se poziționa împotriva propriului Guvern sau a proiectelor la nivel de comunitate sau de județ și atunci se pot confrunta cu această situație. Fiecare trebuie să-și asume modul în care votează la moțiune în fața electoratului care l-a susținut, în fața organizației care l-a susținut la nivel județean", a spus Viorica Dăncilă, la finalul CExN al PSD.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.366 secunde