Olguța Vasilescu: Al 13-lea salariu se va lua în calcul la pensie

509
2
Olguța Vasilescu: Al 13-lea salariu se va lua în calcul la pensie - pensie-1519953585.jpg
Al treisprezecelea salariu va fi luat în calcul la stabilirea cuantumului pensiei, anunță ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu.


Invitată la Antena 3, ea a explicat că textul legii pensiilor a fost finalizat și că acum se fac simulări pe trei modalități de calcul.


Lia Olguța Vasilescu: "Se ia în calcul acordul global, pentru că au fost pensionari care au avut al treisprezecelea salariu.

Se vor lua toate componentele salariale pe care le-au avut și pentru care au contribuit.

Va fi făcută o diferențiere între pensionarii care au un stagiu mai mic de 10 ani față de ceilalți, care au contribuit peste 10 ani. Asta nu înseamnă că cei care au un stagiu sub 10 ani de cotizare vor suferi în vreun fel, în sensul că li se va tăia din pensie".







Comentează știrea

Simi
2 martie 2018
O mare abureala

Pentru a putea fi puse in practica toate aceste promisiuni de care ne-am saturat (suntem intoxicati)trebuiesc intocmite de catre intreprinderile unde au lucrat subiectii alte fise de salarizare pentru cca 5milioane de pensionari ,si pe baza acestora recalcularile.Pai cine si cand poate face asa ceva ?Astia care au primit voturile noastre sunt de o prostie rara,prosti prosti.Pacat de ei ,dar si altii tot asa.Oamenii destepti au plecat afara ,ori nu se baga in cocina ,si nu are cine sa ne conduca ,toti sunt la fel.

Orlov
2 martie 2018
Al 13-lea șut in fund

Cand va veni vremea sa incasam pensiile promise de ministrul Lia Dubluta Vasilescu,peste 30 de ani, PSD va fi o amintire trista la vremea aia si nu va putea fi tras la raspundere.Amintiti-va ca nici PCR nu a atins varsta de 60 de ani.Nu inteleg cum aceasta fiinta,iresponsabila si cam prostuta,poate sa promita pensii mai mari peste 30 de ani si in acelasi timp sa desfiinteze,sa mutileze,pilonul 2 de pensii PRIVATE care ESTE SIGUR in prezent,azi,nu in viitor.Aceasta fiinta galagioasa are nevoie de bani pentru a acoperii pensiile nesimtite ale parlamentarilor si probabil ale primarilor.Tinta ei este pilonul 2 de pensii,banii tinerilor de azi.Nu ma pot abtine.Vad in poza doi batrani fericiti.Gazeta stalinista.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3216 secunde