Premierul Tudose:

"O mulțime de multinaționale au anunțat că nu vor micșora salariile nete"

167
Prim-ministrul Mihai Tudose a afirmat, ieri, că mai multe multinaționale au anunțat public că nu vor micșora salariile nete.


"În ultima săptămână, o mulțime de multinaționale, de companii foarte mari, au anunțat deja public că nu vor micșora salariile nete", a declarat Tudose, la plecarea de la Congresul Național CNSRL Frăția.


Totodată, șeful Executivului a precizat că a venit la acest eveniment pentru a mulțumi CNSRL Frăția și pentru a da asigurări de toată deschiderea Guvernului. 


"Am venit azi împreună cu domnul viceprim-ministru Ciolacu la cea mai mare confederație sindicală, la CNSLR Frăția, din două motive: unul - pentru a le mulțumi pentru ajutorul pe care ni l-au acordat în rezolvarea cât mai multor situații specifice din cadrul sindicatelor pe care le reprezintă și doi - pentru a-i asigura în continuare de toată deschiderea noastră în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea României și un trai mai bun pentru oameni. Mai mult, dacă domniile lor acceptă, le-am propus și un acord între Guvern și CNSLR Frăția, prin care să instituționalizăm acest schimb permanent de informații și de lucru pentru oameni", a mai afirmat Tudose, citat de Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5753 secunde