Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului a fost depusă

149
Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului a fost depusă - vot-1560339415.jpg
Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului a fost depusă la Parlament și urmează să fie citită în plenul Parlamentului miercuri, la ora 15,00 a anunțat secretarul Camerei Deputaților, Lia Olguța Vasilescu.



Liberalii au depus o nouă moțiune de cenzură împotriva cabinetului Dăncilă și cer demiterea Executivului. Liderul PNL, Ludovic Orban, susține că de această dată, opoziția are șanse de izbândă pentru că inclusiv în PSD sunt destui nemulțumiți și, în plus, votul din 26 mai a fost un semnal clar.

Textul moțiunii de cenzură: "Guvernul Dăncilă trebuie demis! Fără OUG-uri, fără parole de acces și fără cozi la vot!"

Duminică, 26 mai 2019, românii au votat într-un mod covârșitor cea mai legitimă moțiune de cenzură împotriva celei mai toxice guvernări din ultimii 30 de ani! În 26 mai, românii au spus un DA categoric pentru o Românie normală și un NU categoric discursului și acțiunilor anti-europene și anti-justiție ale PSD! Sancțiunea împotriva PSD și împotriva Guvernului vine direct de la cetățeni, care au spus răspicat că nu mai vor un guvern incapabil să ducă țara spre bine și care are o singură prioritate fățișă – atacurile permanente la adresa justiției.

În doi ani și jumătate, PSD și ALDE au dezbinat o țară întreagă, au distrus rolul instituțiilor fundamentale, au mutilat legi importante, au compromis șansa de a moderniza țara și au atentat constant la bazele democrației românești și ale statului de drept! În 26 mai 2019, PSD a reușit să ne unească pe toți, pe cei de acasă și din străinătate, ca să ne salvăm țara din mâinile PSD și am reușit!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5786 secunde