Mircea Diaconu și-a depus și el candidatura pentru prezidențiale

170
Mircea Diaconu și-a depus și el candidatura pentru prezidențiale - mirceadiaconu-1569079236.jpg

Articole recomandate

Candidatul independent Mircea Diaconu și-a depus, sâmbătă, candidatura la alegerile prezidențiale, el afirmând la sediul Biroului Electoral Central că apelul său către "cei care mai cred în românism" este de refacere a speranței, a încrederii "în noi și viitorul nostru", relatează Agerpres.


"Apelul meu este să încercăm pe cât posibil să refacem speranța, încrederea în noi și viitorul nostru, cei care mai cred în românism, oriunde s-ar afla. Din fericire, avem o șansă, ultima, depinde câți vom fi", a afirmat Diaconu la sediul BEC.


El a explicat este susținut de ALDE și Pro România prin alianța electorală "Un om", ai cărei copreședinți sunt Norica Nicolai și Sorin Cîmpeanu.


"Lăsați orice argument din sfera guvernării. (...) Președintele are cu totul alt culoar. (...) Până acum, președinții au fost eminamente politici și partizani, frânând o bună guvernare și administrare a țării", a adăugat el, întrebat de ce nu au venit să îl susțină liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, și cel al Pro România, Victor Ponta.


Candidații la alegerile prezidențiale își pot depune candidaturile la Biroul Electoral Central până duminică, 22 septembrie, ora 24.00, ei având nevoie de minim 200.000 de semnături.


Până acum, au intrat în cursa pentru Cotroceni șapte candidați: Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Dan Barna, Theodor Paleologu, Viorel Cataramă, Kelemen Hunor și Mircea Diaconu.


Potrivit declarațiilor candidaților care s-au înscris până acum la BEC, Iohannis a strâns 2,2 milioane de semnături, Dăncilă aproape 1,5 milioane, Barna aproape 400.000, Paleologu 360.000, Cataramă peste 230.000, Hunor 266.000 și Diaconu peste 400.000.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4624 secunde