Ministrul Educației, Liviu Pop, veste bună pentru profesori

241
Ministrul Educației,  Liviu Pop, veste bună pentru profesori - ministruleducatiei-1512753434.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Educației Naționale, Liviu Pop, a anunțat, vineri, finalizarea proiectului de hotărâre de Guvern prin care vor fi alocate încă 145 de milioane de lei din Fondul de rezervă al ministerului pentru plata sumelor provenite din hotărâri judecătorești.

"Am finalizat proiectul de HG prin care, săptămâna viitoare, vom aloca încă 145 de milioane de lei din Fondul de rezervă al ministerului pentru plata hotărârilor judecătorești. Astfel, plătim peste 90% din aceste hotărâri judecătorești la nivel național", a scris ministrul, pe pagina sa de Facebook.

El a susținut că este asigurată plata integrală a salariilor pentru luna aceasta.

"Sper că atât consiliile județene, cât și toate consiliile locale vor rectifica în timp util bugetele, pentru ca până în 31 decembrie 2017 toți colegii din învățământul preuniversitar să primească banii. De anul viitor, aceste sume vor parcurge următorul traseu: Ministerul Educației Naționale, inspectoratele școlare, unitate școlară", a spus reprezentantul MEN.

Potrivit acestuia, tot de anul viitor, din bugetul Ministerului Educației Naționale, vor fi plătite dobânzile obținute prin hotărâri judecătorești.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5132 secunde