Mesajul fiului lui Nicolae Mischie după moartea tatălui său

332
1
Mesajul fiului lui Nicolae Mischie după moartea tatălui său - deces141994424614353346101436510-1523860586.jpg
Alexandru Mischie, fiul lui Nicolae Mischie, a postat un mesaj pe Facebook despre pierderea suferită prin stingerea din viață a tatălui său.


"Astăzi am pierdut un prieten, părinte și un model în viață, pe tatăl meu, Mischie Nicolae, în urma unei lupte îndelungate cu o infecție severă. M-a învățat sa prețuiesc viața și familia. Mi-a arătat că viața poate fi atât extraordinară, cât și meschină. Am învățat de la el să fiu corect și onest atât cât lumea pestriță de azi ne permite. A fost ales de două ori deputat, o data senator și de două ori președinte al Consiliului Județean Gorj. A înființat Universitatea Constantin Brancuși și a luptat pentru alipirea Basarabiei cu România. M-a mai învățat că trebuie să lupți până la capăt atât timp cât ai adevărul de partea ta. A fost acuzat de corupție de către un personaj care a recunoscut el însuși în instanță că a fost forțat de procurori să facă acest lucru; după nouă ani de judecată a fost declarat nevinovat și și-a câștigat dreptatea la CEDO (nicolaemischie.ro). O să ne lipsești enorm! Drum bun!", a scris fiul lui Mischie pe Facebook.


Comentează știrea

Gigi
16 aprilie 2018
Bai , Sandule ! Mischie ...

Voi , astia de la PSD , abia dupa ce faceti puscarie , deveniti modele demne de urmat ! In primul rand de aia mai cu suzeta in botic si cu perspective stralucite , sa se conecteze rapid , cu adevarate conducte si furtune , la ugerul Joienei - mama tara ...

Pagina a fost generata in 0.4368 secunde