Ludovic Orban spune că PNL nu renunță la moțiunea de cenzură

277
Ludovic Orban spune că PNL nu renunță la moțiunea de cenzură - motiunecenzuraludovicorban-1526813101.jpg
Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a declarat, la Constanța, că partidul pe care îl reprezintă nu a abandonat obiectivul ce vizează moțiunea de cenzură, însă a explicat că aceasta va fi depusă atunci când vor fi îndeplinite condițiile optime pentru a avea numărul suficient de votanți, astfel încât să fie adoptată de Parlament. 


"Să nu creadă Dragnea că obiectivul moțiunea de cenzură este abandonat de PNL, doar că îl pregătim cu foarte multă minuțiozitate, pentru că nu avem la dispoziție decât o singură moțiune de cenzură pe sesiunea parlamentară. Momentul în care depunem această moțiune trebuie ales cu foarte multă dibăcie, astfel încât să poți să obții maximum de voturi din partea unor parlamentari care nu vor face parte dintre semnatarii moțiunii", a spus liderul PNL Ludovic Orban.


El a mai afirmat că, din informațiile pe care le are, sunt din ce în ce mai mulți parlamentari ai coaliției nemulțumiți de politica guvernamentală, sugerând că s-ar putea baza și pe sprijinul lor.


"Pot să vă spun că este nemulțumire din ce în ce mai puternică în partidul de guvernământ. Există fără discuție și în relația dintre PSD și ALDE o stare de tensiune. Sunt o mulțime de alți parlamentari care ar putea să voteze o moțiune de cenzură pentru că își dau seama că România se duce în cap, lucru de care probabil le pasă foarte puțin membrilor PSD și celor de la ALDE, doar se tem că se duc și ei în cap, dacă îi mai țin pe Dragnea și pe Dăncilă", a mai spus Ludovic Orban.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6649 secunde