Ludovic Orban somează PSD să se delimiteze de declarațiile lui Liviu Dragnea

260
Ludovic Orban somează PSD să se delimiteze de declarațiile lui Liviu Dragnea - ludovicorban-1528730854.jpg
Președintele PNL, Ludovic Orban, îl cataloghează pe liderul social-democraților Liviu Dragnea drept iresponsabil și a solicitat, ieri, conducerii PSD să se delimiteze de declarațiile acestuia. 


"Somez conducerea PSD să se delimiteze de declarațiile acestui iresponsabil, care simte că i se apropie sfârșitul și care este în stare să facă orice este posibil ca să scape de urmările faptelor ilegale. Altfel întregul PSD riscă să fie considerat așa cum este considerat Dragnea - și anume un partid anti-UE, anti-NATO", a spus Orban, după ședința Biroului Executiv al PNL.


El a criticat ultimele declarații ale lui Liviu Dragnea.


"Liviu Dragnea și-a arătat în ultimele zile fața retrogradă, chipul schimonosit care nu are nicio legătură cu România europeană, România democratică, ci are legătură cu trecutul comunist, cu o vedere feudală asupra modului în care trebuie să funcționeze instituțiile în România. Amenințarea, intimidarea fără precedent la adresa procurorilor pe care a făcut-o la o emisiune televizată este un gest incredibil, îl descalifică, ca și om politic, într-o democrație. Este inadmisibil să intimidezi, să ameninți procurori care își desfășoară activitatea în baza legii și care au obligația legală să cerceteze orice sesizare care este depusă la parchet. De asemenea, calificativele incredibile la adresa cetățenilor români care au ieșit să protesteze împotriva agresiunii politice permanente a PSD împotriva Justiției, a independenței Justiției, calificativele greu de imaginat la adresa acestor cetățeni îl arată în situația în care acest om nu are niciun fel de respect față de niciun cetățean român care îndrăznește să-și exprime liber o opinie", a mai spus Ludovic Orban. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0076 secunde