Ludovic Orban: "Mi se pare ciudat atacul lui Cioloș la adresa PNL. Face un serviciu PSD"

275
Ludovic Orban:

Articole de la același autor

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, că atacul lui Dacian Cioloș la adresa liberalilor este ciudat, afirmând că acesta face un serviciu PSD.

"Sunt acuzații izvorâte din senin, este un atac. Mi se pare foarte ciudat acest atac. PNL duce greul bătăliei cu PSD. De când sunt președintele partidului suntem într-o luptă la baionetă cu majoritatea guvernamentală, o luptă care este extrem de dificilă pentru că nu ne batem cu partide politice democratice, care să pună în practică un program de guvernare, care să caute să aplice politici publice în diferite domenii, ne batem cu o coaliție guvernamentală care nu are alt obiectiv decât acela de a cotropi statul român, instituțiile statului. PNL face niște eforturi extrem de mari, cu multe rezultate. Această coaliție încearcă să modifice legislația în domeniul justiției, Codul penal și Codul de procedură penală și se străduiesc de doi ani și nu reușesc pentru că s-au lovit de un zid format de președintele Klaus Iohannis și PNL. Dacă cineva care zice că este împotriva PSD atacă principala forță care se bate cu PSD înseamnă că face un serviciu PSD", a spus Ludovic Orban la B1 TV.

Reamintim că Dacian Cioloș a scris pe Facebook că PNL se regăsește în zona clasei politice vechi și refuză cu obstinație să se reformeze. Mai mult, Cioloș a afirmat că liberalii refuză să vină alături de formațiunea din care fac parte "într-un proiect de reformare profundă a societății românești, cu accent pe bunăstare". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3936 secunde