Liviu Dragnea: Mitingul de sâmbătă a fost mitingul mic. Mai urmează unul uriaș

355
Liviu Dragnea: Mitingul de sâmbătă a fost mitingul mic. Mai urmează unul uriaș - dragnea-1528730816.jpg
Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat mulțumit de mitingul care a avut loc sâmbătă dar a precizat că acesta a fost mitingul mic deoarece social-democrații pregătesc un alt miting, unul uriaș, care va avea loc într-o altă locație, deocamdată, necunoscută.


"Noi am făcut mitingul ăsta din mai multe motive. Primul motiv și cel mai puternic motiv este de a protesta puternic împotriva acestui sistem odios, nenorocit, pe care îl gestionează o mână de securiști, o mână mai mare, care este patronat de Klaus Iohannis, care este unul din beneficiarii principali ai acestui sistem, prin uneltele pe care le au șefii Parchetelor, ofițeri din servicii, Pahonțu, care e unul din liderii importanți ai statului paralel și toți ceilalți, toate portocalele pe care dumneavoastră le-ați arătat și care încep să iasă la iveală în continuare", a declarat Liviu Dragnea, în cadrul unui interviu realizat la Antena 3.


El a adăugat că un alt motiv de organizare a mitingului a ținut de faptul că social-democrații au fost provocați, au fost jigniți.


"Nu te poți aștepta, totuși, ca un partid ca PSD, un partid mare, e cel mai mare partid social-democrat din Europa - din păcate, celelalte țări nu mai au cote foarte bune - să îl ameninți de o lună și jumătate, să îl jignești, să îl insulți, să spui atâtea lucruri despre acest partid și să te aștepți că nu reacționează, că stă cu mâinile în sân și am hotărât să ieșim. Și vreau să vă spun că ăsta a fost mitingul mic. Următorul miting va fi un miting uriaș, într-o altă locație - în Piața Victoriei nu poate avea loc", a mai spus Liviu Dragnea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5474 secunde