Liviu Dragnea îl acuză pe Klaus Iohannis de învrăjbirea românilor

277
Liviu Dragnea îl acuză pe Klaus Iohannis de învrăjbirea românilor - dragnea-1557766505.jpg
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, ieri, că în România este prea multă înverșunare și l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis de învrăjbirea românilor.


"Asta e politică? E prea multă înverșunare, oameni injectați, asta nu e politică. Asta vrea Iohannis, asta vrea PNL, asta vrea USR. Ei așa vor. De ce? Ca să-i sperie pe membrii noștri și să nu mai vină la vot, dar eu le spun ceva: și susținătorii și membrii noștri vor veni la vot. Acum suntem într-o situație în care mulți oameni vor vota PSD. Nu spun lucrul asta ca să nu-și ia vreo bâtă în cap, dar sunt convins că oamenii din țara asta, pensionarii, tinerii, muncitorii, fermierii, dascălii, medicii nu vor da această țară pe mâna acestor bătăuși. Păi de la acești bătăuși poate aștepta România vreun viitor? Acești bătăuși pot asigura în continuare salariile la medici, la profesori, pot continua programul de modernizare de școli, pot continua programul de dezvoltare a agriculturii?", a declarat Liviu Dragnea, la România TV.


Referindu-se la susținătorii PNL și USR care au protestat la mitingurile organizate de PSD, liderul social-democrat a afirmat că "numai cu protecția lui Iohannis, asemenea hoarde pot circula libere în țară".
"Numai Iohannis poate da protecție din partea SRI-ului, din partea procuraturii, din partea SPP-ului, chiar și din partea altor forțe. Iohannis a autorizat tot. Hai să fim serioși! Nimeni n-ar avea curaj, pentru că sunt infracțiuni după infracțiuni, nimeni n-ar avea curaj să facă așa ceva dacă n-ar ști că sunt protejați total", a opinat președintele PSD.


Întrebat de ce instituțiile statului nu reacționează în astfel de situații, Dragnea a afirmat că acestea au "cizma pe grumaz de la Iohannis, prin oamenii lui".


Liviu Dragnea a adăugat că nu este de acord ca PSD să răspundă cu aceeași monedă acestor atacuri și să perturbe acțiunile electorale ale altor partide, deși a avut solicitări în acest sens de la unii colegi de partid.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3883 secunde