Liviu Dragnea, anunț despre candidatura sa la președinție

259
Liviu Dragnea, anunț despre candidatura sa la președinție - liviudragneainquamoctavganea-1558436959.jpg
Liviu Dragnea, președintele PSD, a declarat marți, pentru Adevărul.ro, că va anunța duminică seară, după închiderea urnelor, dacă va candida sau nu la președinție. Luni, președintele PSD așteaptă sentința definitivă în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, în care a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare în primă instanță. Procurorii DNA au cerut pedeapsă mai mare.


Liviu Dragnea își va anunța duminică seară, după închiderea urnelor la alegerile europarlamentare și referendum, decizia în privința candidaturii la alegerile prezidențiale din toamnă.

Adevărul: V-ați hotărât dacă o să candidați la prezidențiale?

Liviu Dragnea: După alegeri. Chiar duminică seară o să anunțăm.

Luni, președintele PSD așteaptă sentința definitivă în procesul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, în care a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare în primă instanță. La ultimul termen de luni, procurorii DNA au cerut o pedeapsă mai mare pentru Liviu Dragnea.

Președintele PSD se consideră în continuare nevinovat și susține că este o victimă a unui proces politic.

"Eu nu mai am de mult emoții, pentru că sunt complet nevinovat. Ce va decide instanța, vom vedea. Nu poate nimeni să oprească speculațiile cu aceste coincidențe", a declarat Liviu Dragnea marți, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3997 secunde