Klaus Werner, ce dezamăgire profundă! E slab, e șantajabil, e mână în mână cu PSD?

4587
11
Klaus Werner, ce dezamăgire profundă! E slab, e șantajabil, e mână în mână cu PSD? - klaus-1516205265.jpg
Președintele a produs multă dezamăgire în rândul românilor. În urmă cu puțin timp, Iohannis a anunțat, scurt, că acceptă propunerea de premier a PSD-ului, în persoana Vioricăi din Videle. O profesoară de tehnologie, recompensată de Daddy, pentru diverse merite, cu un loc eligibil pe lista pentru europarlamentare, este acceptată la "foc automat" de un președinte ce pare incapabil de reacție. 


Iohannis dezamăgește crunt în primul și în primul rând pentru ușurința cu care a spus da pesediștilor. Nu a putut ține piept grupului roșu, care deține într-adevăr majoritatea parlamentară (că doar așa a votat poporul!), măcar să le fi solicitat să facă o altă propunere, un nume de economist, cu o viziune pentru țară. A înghițit gălușca și iată că pohta lui Daddy s-a înfăptuit: și-a plasat omul de încredere la conducerea Guvernului și va continua să tragă sforile, să conducă din umbră, să rezolve legile justiției și toate interesele sale. 


Nu că aș fi avut mari așteptări de la Iohannis. Nu mai am de mult timp, dar, pe zi ce trece, parcă se confirmă teoria că "prima iubire nu se uită niciodată". "Am decis să mai dau o șansă PSD-ului! Dar acum să fie responsabili". A treia șansă. E tot ce a putut explica președintele României. Parcă ar fi mână în mână cu PSD-ul. Nu uit imaginea de colecție din 2008, când era în tabăra cu pricina, în spatele lui Geoană, braț la braț cu Varanul. 


Avem un președinte slab, șantajabil sau, dimpotrivă, unul extrem de calculat, responsabil, atent să nu provoace o criză și mai mare decât cea produsă de PSD? 


Rămânem cu premiera istorică: Viorica din Videle este prima femeie premier din România. Pe aceste coordonate, să ne pregătim și pentru prima femeie președinte, tot "roșie": Găbița abia așteaptă să-l învingă pe Klaus Werner, care, astăzi, a decepționat. Și are toate șansele! 




Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Alex
17 ianuarie 2018
Un idiot!!!

Cel mai slab presedinte. La depasit in viteza , pe Constantinescu.

Ion
17 ianuarie 2018
Presedinte

PSD la Iohanis: o vrem pe asta! Iohanis: Nu ! PSD : vezi ca zbori. Iohanis : E.. dacă pui problema așa..Da!

Nicu
18 ianuarie 2018
Presedintele

De ce este presedintele vinovat?ptr.ca ati votat psd? Citi ati iesit in strada? Nu va mai plingeti aveti ce ati votat.

DODO
18 ianuarie 2018
da si nu

era obligat sa desemneze pe cineva din psd dar a facut-o mult prea usor mai ales ca era cusuta cu ata alba obirsia Vasilicai deci clar ca facea parte din clan Opozitia si-a demonstrat inca odata infantilismul prin decizia sustinerii anticipatelor Astia inca nu stiu sa faca sondaje Au sansa numai daca diasporei i se aloca corect proportional nr de locuri in parlament ( nu doar 3 ca data trecuta pt 5 mil de votanti ) Sinteti pregatiti sa rezolvati problema ? este vitala pt voi ( si noi )

DOREL
18 ianuarie 2018
unul
18 ianuarie 2018
presedintele e pragmatic

Multi sunt de parere ca Iohanis este slab. As vrea sa va intreb ceva, o intrebare care are 2 variante de raspuns: ce faceau celelalte partide din opozitie cand PSD o propunea premier pe d-na Dancila? Varianta 1: Propuneau si ei un premier, ca sa aiba Iohannis alternative de a alege. 2. Isi faceau o "manuala" si asteptau ca Iohannis sa se bata singur cu PSD.

Corleonesi
18 ianuarie 2018
A gandit bine neamtul...

Iohannis a judecat ffff.bine.In PSD, Dragnea a ajuns un bou, adica un taur castrat.Cine l-a castrat , se stie Badalau,Tutuianu &Co.Va rog sa va amintiti cum era in PSD pe vremea lui Iliescu sau al lui Nastase,cum misca cineva in front era decapitat imediat.De condamnarea lui Nastase cred ca s-au bucurat cei mai mult gasca de baroni din esaloanele 2 si 3.Cine a venit dupa Nastase ?Un "prostanac" pe nume Geoana.Cine a venit dupa Geoana ?"Mickey Mouse",Ponta.Dupa Ponta a venit "Dinu Paturica ",Livache, care a crezut ca pune biciul pe baroni din postura de sef al PSD.Baronii i-au dat de inteles si i-au rupt doua oase(Grindeanu &Tudose).Livache daca mai face o miscare gresita isi frange gatul, si zau dl.Mihalache daca vreunul dintre baroni va suna la 112 sa cheme ambulanta.Il lasa sa moara. Iohannis si-a dat seama ca guvernul din Videle va fi un fiasco total.O vedeti dvs pe Viorica sa sufle in fata Ecaterinei Andronescu, sau in fata altui greu din partid?Nu.Oamenii baronilor o vor calca in picioare ,in numele democratiei populare instaurate de Badalau in partid. Pun pariu ca Iohannis va castiga al doilea mandat pe prostia PSD PS..Singura persoana din PSD , care-i putea pune probleme lui Iohannis,era Corina Cretu.C.Cretu, care ar fi putut sa se legitimeze si ptr prezidentiabilele din 2019,dar norocul lui iohannis s-a numit prostia lui Livache si lacomia Cupolei(CEx-ul) care conduce PSD-ul

MIHAI
18 ianuarie 2018
DOI VULPOI SI TANDARICA

DOI V ULPOI SI TANDARICA Presedintele Iohannes si Dragnea ne-au demonstrat ceea ce stim toti, ca in politichia romaneasca orice este posibil.Nu ne grabim sa acuzam, si vom incerca sa intelegem ce se intampla. Cei doi vulpoi Iohannis si Dragnea si-au dat mainile si au incheiat un armistitiu. Pe mine ma lasi sa fiu un presedinte pasiv, iar tu Dragnea poti face ce vrei. Țândărică Orban a ramas cu ochii in soare visand alegeri anticipate, care vor avea loc la Calendele grecesti. Dna Viorica, preferata celor doi presedinti, este considerata plina de calitati mai ceva ca un ardei umplut. Va fi partenera fidea a lui Dragnea si-i va satisface toate poftele. Am retinut scurta declaratie facuta de Orban la iesirea din Altarul prezidential din care citam esentialul : " bla, bla, bla,fas,fas, alegeri anticipate nu-s. Dna Viorica va ramane in istoria Romaniei ca prima femeie premier. Nu credem ca egaleaza recordul Anei Pauker care a fost prima femeie vicepremier si ministru de externe, atat din istoria Romaniei cat si din lume. Revenim la Iohannis. Multi au tabarat pe el sa-l condamne pentru modul cum a tratat problema cu Dragnea. Se pot emite mai multe variante : din greseala sau intentionat a facut o manevra demna de mentionat, si anume, l-a lasat pe Dragnea sa se compromita si mai mult sperand ca dna Viorica sa fie si mai incapabila decat ceilalti doi. desi cu, sau fara ea, PSD se va compromite in continuare. A doua varianta, sau paralela cu prima este faptul ca Dragnea crede ca l-a dus de nas pe Iohannis, si invers. Mai avem in vedere si varianta ca Iohannis, in speranta ca-si va duce mandatul pana la capat, a facut pactul cu diavolul Dragnea, ucru riscant gandindu-ne la scorpionul care dorind sa treaca balta a rugat broasca sa-l duca in spate. Ajuns pe malul celalalt, scorpionul drept multumire a ucis-o. Nu putem sti sigur cum va evolua situatia, dar suntem siguri ca avem de-a face cu o clasa politicianista fara egal in lume, care este capabila de orice marsavie.

adumitresei
19 ianuarie 2018
oferta speciala

Oferta speciala lucru online: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: [email protected]

poker
19 ianuarie 2018
Deci, sa va explic

Nici Dragnea nu se astepta ca propunerea lui sa fie acceptata urmand ca apoi sa vina cu adevaratul PM dorit de ei. A fost CACEALMA. Si Iohanis a dat cu SEC. Desigur ca duduia Viorica se va compromite singura fiind o vida, din Videle, asa cum sublinia CTP. O sa fie atenta la Daddy sa repete ce are de spus. Evident ca nu va face fata PALARIEI, chiar daca are capul mare. PSD intra singur in derizoriu inclusiv in fata propriilor votanti. Iohanis castiga, noi mai rezistam, tara e stabila si asteptam sa treaca viscolul iernii si sa vina PRIMAVARA, sa dam ghiocei la Doamne (PM)

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5735 secunde