Klaus Iohannis se întâlnește cu președintele SUA, Donald Trump

145
Klaus Iohannis se întâlnește cu președintele SUA, Donald Trump - 13068418-1531382659.jpg
Președintele Klaus Iohannis are, azi, începând cu ora 11.00, la Bruxelles, o întâlnire bilaterală cu președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, anunță Administrația prezidențială.

Întâlnirea bilaterală cu Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, va avea loc la ora 11, mai precizează Administrația prezidențială.

Ulterior de la ora 11, președintele Klaus Iohannis va participa la reuniunea Consiliului Nord-Atlantic la nivel de Șefi de Stat și de Guvern cu parteneri operaționali "Resolute Support" și posibili parteneri operaționali

La finalul Summitului, Klaus Iohannis va susține o declarație de presă.

Vă reamintim că președintele Klaus Iohannis participă zilele acestea la Summitul NATO de la Bruxelles. Cei doi au mai avut discuții și în iunie 2017, când au și susținut o declarație de presă comună la Casa Albă. Tot anul trecut, președintele Klaus Iohannis a participat la recepția tradițională oferită de Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, și Prima Doamnă în onoarea șefilor de delegații participante la cea de-a 72-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite (ONU).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4603 secunde