Klaus Iohannis, reacție după atacurile teroriste din Copenhaga

149
Klaus Iohannis, reacție  după atacurile teroriste  din Copenhaga - iohannisreactiedupaatentate-1424007892.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis condamnă "cu fermitate" atacurile teroriste de la Copenhaga, arătând că, după atentatele din luna ianuarie, de la Paris, sunt vizate din nou libertatea de expresie și diferențele religioase, și că toleranța față de credințele religioase ale popoa-relor trebuie respectată.

"Președintele României, Klaus Iohannis, condamnă cu fermitate atacurile teroriste de aseară, de la Copenhaga. Acțiunile teroriste au început la un centru cultural, în cursul unei dezbateri privind islamismul și libertatea de expresie, și au continuat în apropierea unei sinagogi din centrul capitalei daneze. După atentatele din luna ianuarie, de la Paris, sunt vizate din nou libertatea de expresie și diferențele religioase", se arată într-un comunicat de presă al Administrației Prezidențiale.

Administrația Prezidențială mai transmite că România își reafirmă sprijinul față de lupta împotriva terorismului și față de măsurile europene de combatere și descurajare a oricăror tentative de terorism.

"În același timp, toleranța față de credințele religioase ale popoarelor trebuie să fie respectată și cultivată atât în presă, cât și în discursurile publice", se mai precizează în comunicatul de presă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4482 secunde