Klaus Iohannis, la biserică de Paște. Președintele a transmis mesaj de Paște în română, germană și maghiară și urări pentru Flori

113
Klaus Iohannis, la biserică de Paște. Președintele a transmis mesaj de Paște în română, germană și maghiară și urări pentru Flori - yjc0mmqwztq3mtzhmdiwmda3zjnizjrk-1555833447.jpg
Președintele Kaus Iohannis și soția sa, Carmen, au mers, duminică dimineață, la slujba de Paște de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu. La intrarea în lăcașul de cult, Klaus Iohannis a transmis un mesaj, în română, germană și maghiară, pentru care sărbătoresc Paștele, dar și urări de Florii.


Klaus Iohannis a ajuns la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu în jurul orei 10.00, împreună cu soția sa, Carmen.

Cei doi au coborât din mașină în Piața Mică, în spatele lăcașului de cult aflat în centrul municipiului Sibiu și care are intrarea principală în Piața Mare. Înainte de intrarea în biserică, Klaus Iohannis a transmis "Cristos a Înviat" în limbile română, germană și maghiară.

De asemenea, șeful statului a transmis un mesaj de Florii și "La mulți ani" pentru cei care își sărbătoresc onomastica.

"Creștinilor care astăzi sărbătoresc Floriile, le spun «Sărbători fericite», «Florii frumoase» și celor care au ziua onomastică "La mulți ani", a spus șeful statului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6446 secunde