Klaus Iohannis, desemnat candidat din partea PNL la alegerile din 2019

189
Klaus Iohannis, desemnat candidat din partea PNL la alegerile din 2019 - iohannis44-1520861521.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat, după votul în Consiliul Național al partidului, că liberalii au candidat la alegerile prezidențiale din 2019, în persoana actualului șef al statului, Klaus Iohannis, și le-a mulțumit, totodată, colegilor de partid care l-au girat pentru funcția de premier din partea liberalilor.

"PNL are candidat la funcția de președinte al României, în persoana lui Klaus Iohannis, actual președinte al României. De asemenea, PNL, în conformitate cu prevederile statutare, a decis candidatul partidului la funcția de prim-ministru. Le mulțumesc tuturor colegilor care și-au exprimat încrederea în capacitatea mea de a gira această candidatură", a declarat Ludovic Orban, în plenul Consiliului Național, după anunțarea rezultatului votului care l-a confirmat ca propunere de premier al PNL. El l-a felicitat și pe contracandidatul său, Viorel Cataramă, pentru că a păstrat viu spiritul competiției.

"Îmi exprim aprecierea pentru cei care l-au susținut pentru această poziție. Și, mai ales, îi garantez lui Viorel Cataramă, precum și celor care au votat cu el că voi fi extrem de deschis să preiau toate ideile, toate proiectele pe care ei le gândesc și care pot să îmbogățească programul de guvernare al PNL", a mai spus Ludovic Orban. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6808 secunde