Klaus Iohannis: "Bugetul propus de PSD-ALDE arată disprețul Coaliției"

317
Klaus Iohannis:
Președintele Klaus Iohannis consideră că bugetul propus de PSD-ALDE, adoptat vineri de Parlament, arată "disprețul total" al coaliției majoritare față de așteptările românilor, care vor o guvernare responsabilă și credibilă.


"La nivelul Executivului, însă, lucrurile sunt complet diferite față de ceea ce își doresc cetățenii, iar acest buget reprezintă cel mai elocvent exemplu al unei guvernări care amanetează viitorul românilor", precizează Administrația Prezidențială.

Potrivit comunicatului transmis vineri, PSD-ALDE a venit în Parlament cu un buget care nu poate fi executat.


"Cu o abordare rigidă și autoritară, PSD-ALDE a venit în Parlament, cu o întârziere nepermis de mare față de termenul legal, cu un buget care nu poate fi executat. Întârzierea fără precedent a bugetului arată, de fapt, lipsa de soluții reale ale guvernării în raport cu promisiunile făcute", a spus șeful statului.


În comunicat se arată că PNL a reușit să treacă un amendament care aduce beneficii reale pentru milioane de familii din România: majorarea semnificativă a alocațiilor pentru copii.


"În pofida încercării PSD de a adopta pe repede înainte acest buget, PNL a reușit să treacă un amendament care aduce beneficii reale pentru milioane de familii din România: majorarea semnificativă a alocațiilor pentru copii. Este o victorie importantă a opoziției, care ar fi putut să nu rămână singulară, dacă majoritatea PSD-ALDE ar fi fost interesată în mod real de a identifica acele măsuri care să conducă la prosperitate și la o viață mai bună pentru români", punctează Administrația Prezidențială.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4676 secunde