Kelemen Hunor a venit la BEC cu o trotinetă electrică

122
Kelemen Hunor a venit la BEC cu o trotinetă electrică - kelemenhunor-1569068623.jpg
Președintele UDMR Kelemen Hunor și-a depus, sâmbătă, candidatura pentru alegerile prezidențiale. El a venit la sediul Biroului Electoral Central cu o trotinetă electrică.


"Am depus aproape 266.000 de semnături. Am venit cu această trotinetă electrică ca să dau un mesaj pentru fiecare cetățean să folosim mai puțin mașinile, să avem grijă de mediu, de viitorul copiilor noștri și să nu încercăm să limităm dreptul nimănui de a folosi bicicletă electornică sau chiar trotinetă. Când începe campania electorală, vom îmcerca să adresăm câtre fiecare cetățean mesaje și proiecte pentru viitor. Astăzi, e puțin să avem o țară normală, e nevoie de mai mult. Nu trebuie politicienii să se ocupe de fericira oamenilor. Este o altă treabă. Nu prin politică se asigură fericirea cetățenilor. Trebuie să avem viziuni, proiecte mărețe și atunci vom ieși din mediocritate", a spus Kelemen Hunor, în fața sediului Biroului Electoral Central.


El a adăugat că mesajul președintelui ar trebui să fie despre educație, infrastructură sau mediu.


"Mesajul trebuie să fie multe peste atribuțiile prevăzute în Constituție pentru un președinte. Trebuie să vorbim de educație, să spunem de ce am ajuns acolo unde am ajuns. Trebuie să vorbim de infrastructură, locuri de muncă mediu", a conchis Kelemen Hunor.


"Mi-e dor de o țară mai bună, mai faină", a conchis el.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8644 secunde