Iohannis, atac devastator: Retrimit bugetul în Parlament! Dacă PSD nu poate guverna, să plece!

166
Iohannis, atac devastator: Retrimit bugetul în Parlament! Dacă PSD nu poate guverna, să plece! - klausiohannis538x332-1551876980.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis a atacat din nou proiectul de buget elaborat de PSD, într-o declarație de presă la Palatul Cotroceni. "Dincolo de aspectele de constituționalitate, bugetul rămâne unul bazat pe cifre false, pe bani care nu există, unul al rușinii naționale", a afirmat șeful statului. Șeful statului a anunțat că, în aceste condiții, nu are altă soluție decât să retrimită proiectul de buget în Parlament.


"Disperarea de a pune mâna pe rezerva de aur și pe banii companiilor arată că nici măcar PSD nu are încredere în promisiunile sale că va încasa banii pe care a mizat și apelează la măsuri extreme. Cine va plăti, este evident: cetățenii și mediul privat, prin scumpiri în lanț. Aceasta este oferta "generoasă" a PSD", a mai afirmat Klaus Iohannis.


Investițiie promise sunt o minciună, singura grijă a PSD este spălartea dosarelor


Șeful statului a criticat și permanenta amânare a investițiilor promise și inventarea de scuze.


"Investițiile anunțate pentru 2019 sunt cu un miliard mai mici decât cele din 2018, acesta este marele buget de investiții. Mă întreb, cine a oprit PSD să facă investiții majore încă de când a venit la guvernare, de ce din 2016 până în prezent albirea dosarelor liderilor PSD continuă să fie prioritatea zero pentru ei, în locul construirii de autostrăzi și spitale", a mai precizat șeful statului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7596 secunde