Instituțiile publice din Medgidia, dezinfectate de autoritățile locale

252
Instituțiile publice din Medgidia, dezinfectate de autoritățile locale - medgidiadezinfectie2-1590073789.jpg
Pentru prevenirea, combaterea și limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul Covid-19, Primăria Municipiului Medgidia va organiza, în perioada 22 - 29 mai, cea de-a patra acțiune de dezinfecție și prima acțiune de dezinsecție.

"Se vor desfășura acțiuni de dezinfecție în toate instituțiile publice de pe raza unității administrativ teritoriale a municipiului Medgidia, în unitățile de învățământ în care vor fi organizate sesiuni de pregătire și examene pentru elevii claselor a VIII-a și a XII-a și acțiuni de dezinsecție pe domeniul public al UAT Medgidia, în spațiile verzi. Dezinfecția reprezintă activitatea de distrugere a germenilor patogeni cu substanțe specifice, în scopul eliminării surselor de contaminare. Metoda cea mai utilizată, dar și cea mai eficientă este aplicarea cu generatori ULV ceață rece. Dezinfecția se va realiza prin nebulizare interioară și pulverizare exterioară cu utilaje portabile și de mare capacitate, pompe electrice pentru pulverizare, atomizoare și nebulizatoare. Substanță folosită este Bionet A 15", au transmis reprezentanții Primăriei Medgidia.

Aceștia au mai anunțat că, tot în perioada anunțată, vor fi desfășurate și acțiuni de dezinsecție, în vederea combaterii unor dăunători, ectoparaziți (căpușe, purici, păduchi), precum și a insectelor vectoare și de disconfort (țânțari, muște), prin stropire/pulverizare/ceață termică pe domeniul public din Municipiul Medgidia (în zonele cu vegetație abundentă, parcuri, spații verzi). Substanțele folosite sunt Solfac Trio Ec 200, KO Sect. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4068 secunde