Pregătiri pentru campanie la Constanța

Horia Țuțuianu: "Viorica Dăncilă va obține minimum 35% în primul tur de scrutin"

1015
Horia Țuțuianu:

Articole de la același autor

Social-democrații din Constanța au organizat, vineri, o conferință de presă la sediul filialei de la malul mării. La întâlnirea cu jurnaliștii au fost prezenți președintele CJC, Horia Țuțuianu, care este și vicepreședinte al PSD Constanța, secretarul executiv al PSD Constanța, Lucian Lungoci, deputatul Radu Babuș, administratorul județului Mirela Matichescu, Nicu Roșu, liderul tinerilor de la PSD Constanța, și Rareș Draghici, consilier județean. 


Social-democrații se află în precampanie pentru alegerile prezidențiale, motiv pentru care au început deja vizitele prin județ. De altfel, Horia Țuțuianu a anunțat că el este coordonatorul executiv al campaniei prezidențiale în județul Constanta, în timp ce liderul PSD Constanța, Felix Stroe, este șeful de campanie al PSD Constanța. Totodată, președintele executiv al PSD Constanța, Decebal Făgădău, este coordonatorul campanie prezidențiale la nivelul municipiului Constanța. 
"Avem suflu nou în organizația Constanța. Avem o altă abordare, sperăm să câștigăm alegerile prezidențiale în județul Constanța și la nivel de țară. Întreaga echipă muncește și va munci pentru ca Viorica Dăncilă să-l scoată din somn pe Klaus Iohannis. Viorica Dăncilă va intra în turul doi, iar la Constanța va obține minimum 35% în primul tur de scrutin", a declarat Horia Țuțuianu.
La rândul lui, Lucian Lungoci, secretar general al PSD Constanța, a spus că, de această dată, campania PSD va fi una activă, cu cel puțin două întâlniri cu cetățenii în fiecare localitate.


În plus, el a adăugat că, pe viitor, partidul dorește să se coaguleze mai mult. În acest sens, social-democratul a explicat că după alegerile prezidențiale, social-democrații din Constanța vor pune mai mult accent pe alegerile locale, obiectivul fiind să câștige mai multe localități și să le păstreze pe cele pe care le au deja.


"Ne dorim să nu pierdem ce am câștigat în 2016, dar să câștigăm și alte localități cum ar fi Mangalia, Medgidia, Cernavodă", a spus Lucian Lungoci. 


Gheorghe Frigioi nu mai candidează la Primăria Crucea 


În altă ordine de idei, tot în cadrul conferinței de vineri, președintele CJC Horia Țuțuianu a spus că unul dintre cei mai vechi primari din județul Constanța, Gheorghe Frigioi, de la Crucea, a anunțat că nu mai dorește să candideze la alegerile din 2020. El a precizat că are probleme personale, legate de sănătate. Mai mult, Frigioi a renunțat și la funcția de președinte al Organizației PSD de la Crucea. În acest sens, consilierul județean Rareș Drăghici a preluat interimar conducerea filialei de la Crucea.


Pe de altă parte, Horia Țuțuianu a precizat că și la filiala din comuna Nicolae Bălcescu a fost numit interimar un alt social-democrat, mai exact, Aurel Drogeanu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4042 secunde