Viorica Dăncilă:

"Fac apel la Iohannis să nominalizeze un nou premier"

742

Articole recomandate

Viorica Dăncilă a făcut apel la președintele Klaus Iohannis să nominalizeze un nou premier, după ce moțiunea de cenzură a fost adoptată în Parlament.


"După cum ati văzut moțiunea a trecut. Au fost și colegi din PSD care au trădat. Nu este o problemă. Am îndeplinit foarte multe obiective din programul de guvernare. Opoziția să vină în plen cât mai repede cu o nouă formulă guvernamentală. Fac un apel la Klaus Iohannis să nominalizeze un nou premier", a declarat Dăncilă.

"Nu renunț la candidatura la alegerile prezidențiale. PSD se va concentra pe alegerile prezidențiale. Sâmbătă vom lansa candidatura. Noi vom intra în turul II la prezidențiale și vom obține un scor foarte bun. La alegerile prezidențiale vom veni cu un program. Nu mă tem absolut de nimic, mă tem doar că pierdem încrederea românilor. Nu regret că n-am venit să cer votul de încredere. Sunt două aspectate: președintele trebuia să respecte deciziile CCR și al doilea aspect, cum era să vin pentru un vot de încredere când era o moțiune de cenzură. Rămân la șefia PSD. Nu am cum să fac un pas în spate, nu am ce să îmi reproșez", a declarat Viorica Dăncilă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7652 secunde