Ședință la PSD pentru validarea listei de candidați pentru alegerile europarlamentare

182
Ședință la PSD pentru validarea listei de candidați pentru alegerile europarlamentare - dragneavreatotpsd74019700-1553501750.jpg
Conducerea PSD se reunește, luni, pentru a valida lista candidaților pentru alegerile europarlamentare din mai. La ședința de luni a Comitetului Executiv Național al PSD este așteptat și Liviu Dragnea, aceasta fiind prima apariție publică a șefului PSD de la internarea în spital din cauza problemelelor la coloană.


Lista PSD pentru europarlamentare ar putea fi deschisă de Rovana Plumb, ea fiind în cărți și pentru postul de comisar european din partea României.

"Eu nu știu pe ce loc va decide Comitetul Executiv Național să fie Rovana Plumb pe listele de europarlamentare, dar eu o voi propune pe primul loc. Și după europarlamentare, o să o rog pe doamna prim-ministru Dăncilă să o mai propună și altceva pe doamna Rovana Plumb", a declarat Liviu Dragnea în 15 martie. Celălalt post invocat de liderul social-democrat ar putea fi cel de comisar european.

Pe locul al doilea s-ar afla jurnalista Carmen Avram, conform unor surse citate de Adevărul. Pe loc eligibil s-ar putea afla și Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, europarlamentarii Dan Nica, Ioan Mircea Pașcu, Maria Grapini și Victor Negrescu. Pe lista candidaților PSD s-ar afla și Cătălina Ștefănescu, fost parlamentar și apropiată a lui Liviu Dragnea, aceasta având susținerea Tineretului social-democrat la europarlamentare.

PSD trebuie să-și valideze lista de candidați pentru europarlamentare cât mai repede, pentru că termenul limită de depunere a candidaturilor este 28 martie, ora 24:00.

La ședința de luni a CEx PSD este așteptat și Liviu Dragnea.

"Mâine (luni n.red.), oricum se simte, mi-a spus că va participa la ședința Comitetului Executiv, pentru că este foarte important să lansăm candidații. Vom stabili ordinea și la sfârșitul ședinței vom anunța lista", a spus secretarul general al PSD.

Potrivit lui Ștefănescu, Dragnea ar fi fost spitalizat sâmbătă seară și a mai făcut și duminică dimineață infiltrații.

"Nu știu să vă spun exact, pentru că nu sunt medic, dar în orice caz, ceea ce a făcut înainte face și azi, ca mâine să stea pe picioare la această ședință. Dar vă spun că nu este foarte ok și, cu siguranță, va trebui să asculte de sfatul medicilor și să se opereze în luna iunie. (...) A zis cu dureri, fără dureri este musai să participe, pentru că va și conduce ședința Comitetului Executiv de mâine", a adăugat Ștefănescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4351 secunde