Victor Ponta:

"Dragnea și Vâlcov nu vor proiecte cu fonduri europene pentru că se lasă cu dosare"

382
Fostul premier Victor Ponta, lider al Pro România, s-a declarat foarte dezamăgit și revoltat de abandonarea de către actualul Guvern a proiectului spitalelor regionale și a afirmat că Liviu Dragnea și Darius Vâlcov nu vor proiecte din banii europeni pentru că fraudarea acestora se lasă cu dosare.

"Sunt foarte dezamăgit și revoltat văzând că proiectele spitalelor regionale din Iași, Cluj și Craiova au fost abandonate de actualul Guvern. La fel și autostrada Iași - Târgu Mureș! În timp ce noi pierdem timpul cu valize, excluderi, protocoale, bla bla, România pierde șansa de a se dezvolta în anii următori! Am muncit foarte mult în 2014 - 2015 alături de Nicu Bănicioiu, Eugen Teodorovici, Marius Nica și Ioana Petrescu ca să obținem cei 150 milioane de euro fonduri nerambursabile și să asigurăm de la buget restul de 150 milioane necesari. În mod normal, în 2016 se puteau face procedurile, în 2017 începeau construcțiile și în 2020 aveam spitalele atât de necesare în funcțiune! Adevărul este evident pentru toată lumea: Dragnea și Vâlcov nu vor proiecte din bani europeni pentru că fraudarea acestora se lasă cu dosare - și nici nu pot să dea contractele la Teldrum sau la ferma de porci de la Salcia! Rovana Plumb este dispusă să spună și să facă orice în speranța oarbă că va fi nominalizată comisar european - deși ea ar trebui să știe cel mai bine cât de mult valorează promisiunile lui Dragnea. Iar românii din Moldova, Ardeal și Oltenia rămân fără un spital nou și fără autostrada atât de necesare", a scris Victor Ponta, pe Facebook.

El a anunțat că parlamentarii Pro România vor vota în favoarea proiectului de lege care obligă Guvernul să facă ceea ce este prevăzut în Master Plan și a adăugat că "minciuna oribilă cu studiile de fezabilitate care costă 200 de milioane mai poate fi înghițită doar de cei care au un televizor în loc de creier". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4229 secunde