Deputatul Stelian Ion, mesaj pentru alegători: "Votezi, deci exiști!"

1186
Deputatul Stelian Ion, mesaj pentru alegători:
Deputatul Stelian Ion, de la USR Constanța, are la final de campanie electorală un mesaj pentru constănțeni cărora le transmite că pe 26 mai putem trimite să ne reprezinte în Parlamentul European oameni curați și competenți.
 
"Pe 26 mai ne vom afla la răspântie: putem alege un model de țară occidental, sau un model de țară putinist. Putem să stăm acasă și să-i lăsăm pe alții să aleagă pentru noi, sau putem alege să existăm. 


Visez la o Românie cu un nivel de trai occidental, la o țară cu oameni fericiți, zâmbitori, mulțumiți de viața lor, care nu-și fac griji că nu au ce pune pe masă, că nu au posibilitatea să își țină copiii la școală, că au șanse mici să scape cu viață din spitalele în care nu mai sunt medici și în care colcăie bacteriile. O Românie în care este apreciată munca, nu furtul, în care este premiată știința de carte, nu analfabetismul. O Românie în care un pensionar poate trăi decent și își poate îngriji bătrânețea, rămânându-i câțiva bănuți și pentru a călători, la amurgul unei vieți în care nu a făcut altceva decât să muncească. O Românie în care tinerii au și alte planuri decât acela de a pleca de aici în căutarea respectului și a unei vieți mai bune pentru ei și pentru copiii lor. O Românie în care fiecăruia îi este dat după merit. 


Cred cu tărie că o astfel de Românie nu poate exista decât într-o Uniune Europeană puternică. 
Avem nevoie de Europa, Europa are nevoie de noi. Europa ne ajută să aducem bunăstarea în România și să respectăm valorile democratice, noi trebuie să ajutăm Europa să-și păstreze unitatea și să-si sporească forța. 
Pe 26 mai putem trimite să ne reprezinte în Parlamentul European oameni curați și competenți. 
Pe 26 mai facem primul pas pentru a ne recâștiga țara capturată de lichele, de analfabeți și de mafioți. 
Pe 26 mai alegem să existăm!", a transmis deputatul Stelian Ion. 


(Publicitate electorală. Comandat de Partidul Uniunea Salvați România, realizat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 41190006)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0926 secunde