Demisii în partidul lui Tăriceanu. O întreagă organizație ALDE din Constanța a demisionat

9363
1
Demisii în partidul lui Tăriceanu. O întreagă organizație ALDE din Constanța a demisionat - aldesigla-1518423450.jpg

Articole de la același autor

Membrii Organizației Locale ALDE Peștera au demisionat, astăzi, în bloc din cadrul formațiunii politice amintite, în semn de solidaritate cu acțiunea similară a primarului municipiului Medgidia, Valentin Vrabie.



"Demisia noastră, în bloc, este consecința directă a dezinteresului pe care actuala conducere a partidului l-a manifestat față de adevăratele valori ale partidului, care chiar contează din punct de vedere politic. Din păcate, ALDE Constanța și-a pierdut identitatea, devenind brelocul oligarhiei PSD din județul nostru. Președintele teleportat de la București, domnul Dominic Gerea, cel care a obținut "performanța" de a ieși pe locul trei la alegerile locale desfășurate în anul 2016, în municipiul Pitești, cu 14%, adică 6.857 voturi, a uitat, în cazul în care a știut vreodată, că în viața politică votul este cel care contează. În momentul de față, prin jocuri obscure, ALDE Constanța a devenit doar un paravan pentru unii membri, care nu au simțul responsabilității, care nu văd și nu înțeleg ce se întâmplă pe scena politică a zilelor noastre. 
 

Organizațiile locale nu mai au niciun cuvânt de spus, iar numirile clientelare în funcții publice și deciziile abuzive au devenit reguli de conducere, care se practică în acest așa numit partid, de fapt simplu accesoriu pesedist. Demisia noastră colectivă reprezintă, de fapt, efectul degringoladei care domnește acum în ALDE Constanța", a declarat președintele Organizației Locale ALDE Peștera, Gheorghe Răducan. 


Facem precizarea că în comuna Peștera, la alegerile parlamentare din anul 2016 partidul a obținut cel mai mare scor electoral din țară, respectiv 30%.



Comentează știrea

MIHAI
20 februarie 2018
PESTERA LUI PLATON

IMembrii ALDE din Pestera au trait pana acum ca oamenii din pestera lui Platon, care erau legati si tinuti cu fata spre peretele pesterii si vedeau doar umbrele celor de afara, convinsi ca ceea ce vad este real. Si nu doar cei din Pestera sunt in aceasta situatia, ci toti cei care mai fac inca parte din cea mai rusinoasa gasca politicianista, unealta docila in mana PSD. Infatuatul Târliceanu, de meserie fost manechin si motociclist, a ajuns politicianist cu pretentii de mare scula pe bascula , afimand in toate imprejurarile ca adevaratul partid liberal este adunaturra lui numita ALDE, procedand ca negustorul de alta data care punea in geam anuntul ca advarata branza de Braila o are doar el. Are si merite pe care nu i le contestam. Posesor al unei colectii de neveste si amante, se vrea, in acest domeniu, campion ca Berlusconi. Fara sa intram in detalii, acest individ este unul din participantii si semnatarii unui acord incheiat la Budapesta pe care l-a semnat si ex-regele raposat Mihai. Doar invidia ne opreste de a mai continua cu relatarea maretelor sale ispravi demne de baronul Munchhausen. Si merita sa fie invidiat in special pentru fidelitatea lui fata de fostl USL care e mai puternic ca oricand astazi, dupa ce a raposat., drept pentru care a fost acceptat de Dragnea in functia de tucalar , rang inalt, ca pe vremea lui Ludovic al 14-lea care avea un nobil special numit sa-i aduca si sa duca oala de noapte. Diferenta este ca tucalarul nu este nobil. Felicitam organizatia din Pestera ca a inteles ce inseamna zicala " mintea romanului cea de pe urma". Asteptam cu nerabdarea disparitia acestei facaturi numita ALDE. Este un inceput bun si incepem sa realizam ce influenta binefacatoare poate avea Imnul national " Desteapta-te romane" asupra unui popor cu adevarat inlantuit de o mizerabila gasca politicianista.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.45 secunde