Dăncilă: Ca să pot să ajung în fiecare județ trebuie să mai folosesc și un elicopter

168
Dăncilă: Ca să pot să ajung în fiecare județ trebuie să mai folosesc și un elicopter - 62069117-1565956511.jpg
Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri, la Iași, în cadrul unei conferințe de presă, că a folosit un elicopter pentru a veni de la Suceava la Iași deoarece, pentru a ajunge în fiecare județ al țării, trebuie să mai folosească și un astfel de mijloc de transport.

Vicepremierul Mihai Fifor a precizat că deplasarea a fost plătită din fondurile PSD.

"Am venit de foarte multe ori cu mașina. Este prima oară când vin cu elicopterul. Am spus că o să vin în fiecare județ al țării. Ca să pot să ajung în fiecare județ trebuie să mai folosesc și un astfel de mijloc de transport, dar am venit de fiecare dată cu mașina. Acesta este lucrul pentru care facem toate eforturile pentru a dezvolta infrastructura în România. Acesta este și motivul pentru care am căutat să folosim atât fonduri europene, fonduri guvernamentale și fonduri din parteneriat public-privat complementar pentru a putea să avem cât mai multe investiții", a spus Dăncilă.

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a menționat, la rândul său, că deplasarea premierului cu elicopterul de la Suceava la Iași a fost decontată din fondurile partidului.

"Deplasarea s-a făcut cu un elicopter. Este un elicopter angajat de PSD, vă spun lucrul acesta în calitate de secretar general al partidului, plătit din fondurile de la PSD", a răspuns Fifor jurnaliștilor.

Declarațiile au fost făcute după ce în spațiul public au apărut informații conform cărora premierul Dăncilă a plecat joi din județul Suceava spre Iași folosind un elicopter. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7755 secunde