Dan Barna s-a înțeles cu Orban: Suntem foarte aproape de susținerea noului guvern

161
Dan Barna s-a înțeles cu Orban: Suntem foarte aproape de susținerea noului guvern - orban-1571754308.jpg
Dan Barna a aunțat marți că a ajuns, la finalul negocierilor cu premierul desemnat Ludovic Orban, la un acord cu PNL și "suntem foarte aproape de susținerea noului guvern".


Dan Barna a spus la finalul negocierilor că a convenit în urma întrevederii cu premierul desemnat la un acord care presupune mai multe priorități, printre care recursul compensatoriu, desființarea secției speciale și renunțarea la pensionarea anticipată a magistraților și "fără penali".


Dan Barna a mai zis că a agreat cu Orban și votul în două tururi, reducerea de semnături pentru toate alegerile, corecta reprezentare a Diasporei în Parlament, scurtarea termenului de organizare a anticipatelor, corectarea ordonanței 14, iar în ceea ce privește componența guvernului, aici trebuie să fie persoane care nu au plagiat, care nu au legături cu securitatea, să nu fi fost condamnate penal.


Liderul USR a subliniat că vrea să creadă că dacă se va ajunge la învestirea noului guvern va exista și majoritatea pentru a opera modificări pe zona de justiție.


Potrivit acestuia, premierul a menționat numele câtorva dintre miniștri, dar toată lista va putea fi consultată la sfârșitul săptămânii. "Ne-am rezervat dreptul la puncte de vedere. Nu este un cec în alb privind componența cabinetului. Eu zic că suntem foarte aproape de această susținere a guvernului PNL", a încheiat Barna.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8571 secunde