Dacian Cioloș: "Preocuparea celor care guvernează este să scape mai repede de dosarele penale"

174
Dacian Cioloș:

Articole de la același autor

Fostul premier Dacian Cioloș a afirmat, ieri, că forțarea unei ordonanțe de amnistie și grațiere va fi, probabil, ultimul act al Coaliției de guvernare.


"Observ că preocuparea principală a celor care guvernează de aproape doi ani este cum să scape de dosarele penale mai repede, în loc să se îngrijească, așa cum au promis, de bunăstarea populației, economie, infrastructură rutieră, spitale sau educație. Ar fi bine ca domnul Dragnea și doamna Dăncilă să se gândească serios la toate consecințele care ar putea să urmeze după introducerea în Guvern a unei Ordonanțe de Urgență care să albească dosarele penale și sentințele politicienilor", a scris Dacian Cioloș, pe Facebook.


El a mai spus că, după ultima încercare de acest fel, au fost proteste cu sute de mii de cetățeni în stradă și o tensiune socială imensă.


"Forțarea unei ordonanțe de amnistie și grațiere va fi, probabil, ultimul act al unei coaliții care nu doar că și-a ratat programul de guvernare, dar a guvernat haotic și în niciun caz pentru cei pe care i-a ademenit la vot cu promisiuni deșarte. Ori, nu pentru acest lucru au fost votați, ci pentru că oamenii le-au dat credit așteptând un trai mai bun", a mai afirmat Cioloș.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9902 secunde