Dacian Cioloș, pregătit să candideze la prezidențiale

738
Dacian Cioloș, pregătit să candideze  la prezidențiale - dacianciolospregatit-1539184406.jpg

Articole de la același autor

Președintele fondator al Mișcării România Împreună, Dacian Cioloș, a declarat, ieri, că nu îi este teamă să intre în cursa pentru prezidențiale, menționând că va candida doar dacă va considera că astfel va ajuta opoziția.

Aflat la Iași pentru a lua parte la dezbaterea inițiată de Platforma România100 și de comunitățile locale RO100, Dacian Cioloș a fost întrebat dacă se va înscrie în cursa pentru prezidențialele din 2019.

"Dacă aș ști, v-aș spune. Sunt gata să candidez. Nu mi-e teamă. O s-o fac numai dacă voi considera că această candidatură va ajuta la câștigarea alegerilor de către forțe politice care duc spre modernizarea țării, nu pentru a slăbi capacitatea opoziției de a câștiga acest scrutin", a răspuns Dacian Cioloș, citat de Agerpres.

El a precizat că este important ca partidul pe care l-a inițiat să fie parte a structurii politice care să câștige prezidențialele din toamna anului viitor.

Ulterior, Cioloș a fost întrebat de jurnaliști despre eventuala sa candidatură la prezidențiale împotriva lui Klaus Iohannis, însă a refuzat să ofere un răspuns clar.

"Hai să constituim întâi partidul, să trecem de alegerile europarlamentare și o să discutăm și despre alegerile prezidențiale. Pentru noi e importantă structurarea partidului în teritoriu, în paralel cu pregătirea pentru alegerile europarlamentare, unde obiectivul nostru este să obținem un rezultat foarte bun, iar apoi să vorbim și despre prezidențiale. Avem obiective foarte clare la prezidențiale în programul politic și la momentul oportun o să le exprimăm", a răspuns Dacian Cioloș. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4412 secunde