Cum a ajuns Robert Boroianu în "casele" constănțenilor. "Nu sunt un politician fantomă"

1182
13

Articole de la același autor

Copreședintele Organizației Municipale a PNL Constanța, Robert Boroianu, și-a luat în serios rolul de posibil candidat pentru postul de edil la Primăria Constanța, la alegerile locale din 2016 și a intrat în cursa pentru câștigarea notorietății.

După ce, în urmă cu aproximativ 10 zile a ieșit pentru prima dată în fața jurnaliștilor pentru a se prezenta, acum a trecut la al doilea pas, respectiv, de a se face "simțit" printre votanți.

Cum el este cunoscut mai mult în mediul politic sau în cel al afacerilor, Boroianu le-a scris de curând constănțenilor din dorința de a le aduce la cunoștință intenția de a deveni primar al Constanței. Drept urmare, mii de constănțeni s-au trezit în cutiile poștale cu o scrisoare al cărei conținut seamănă mai degrabă cu cele din campania electorală, semn că Boroianu nu este omul care să piardă timpul.

"Îmi caut cele mai potrivite cuvinte pentru această primă întâlnire cu dumneavoastră. Ceea ce vă spun astăzi doresc să rămână o dovadă a bunei- credințe și angajamentul meu pentru ceea ce urmează să fac. Mă numesc Robert Boroianu. Sunt un om învățat să fac lucrurile la timp și de fiecare dată mă asigur că totul funcționează corect. Oriunde am fost, am rezolvat problemele alegând de fiecare dată drumul drept. Sunt politician. Dar nu al vorbelor multe și inutile spuse oriunde și oricând. Sunt liberal, un apărător al libertății de alegere, un gardian al responsabilității. Intenționez să candidez pentru funcția de primar al Constanței", spune la începutul scrisorii Robert Boroianu.

În continuare, el le transmite destinatarilor că este constănțean, trăiește și muncește în oraș și că nu este un "politician fantomă, un candidat inventat, scos din pălărie de o gașcă politică".

Totodată, printre altele, liderul liberalilor de la municipiu, Robert Boroianu le mai spune constănțenilor că își dorește un oraș frumos deoarece Constanța are nevoie de investiții, idei și de oameni dedicați și pricepuți.

"O comunitate funcționează bine atunci când este bine condusă, când cei din frunte sunt exemple și oamenii îi urmează. Hoția și minciuna nu pot fi reguli de conduită. Doar așa putem schimba ceva în felul în care conviețuim, doar așa putem regăsi normalitatea. Faptele noastre fac diferența și ne redau speranța.

Într-o lume plină de egoism avem nevoie ca toți, deopotrivă cei tineri și cei bătrâni, să fim uniți. Noi, constănțenii - români, macedoneni, greci, turci, tătari, lipoveni, armeni - suntem mereu exemplul conviețuirii și solidarității", mai transmite Robert Boroianu care la final le spune constănțenilor că le mulțumește că "l-au primit în casa lor".

Reamintim că, în urmă cu aproximativ 10 zile, Robert Boroianu a susținut și prima sa conferință de presă.

"În acest moment există o competiție internă în partid pentru desemnarea candidatului la alegerile locale din 2016. Până acum, în afară de mine, mai sunt trei colegi care și-au anunțat disponi-bilitatea de a candida, Iustin Fabian Roman, Ovidiu Cupșa și Ramona Mănescu. Personal, eu și echipa mea avem un proiect numit - Primăria Constanța 2016. Vom face dezbateri publice pe temele cuprinse în proiect și ne dorim ca la aceste dezbateri să participe cât mai mulți constănțeni", a declarat Robert Boroianu.

Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Buruianu
25 mai 2015
Ierbicid

El este pnlist ! Tatăl sau este cu Tariceanu ! Ce sa crezi ? USL-ul nu moare el se imprastie la toate partidele! Ca tot romanul ! Imparțial ?

ath
25 mai 2015
Un fel de Mazare fara basca

Scoala nevasta ca a venit normalitatea ! Robert Boroianu,acest ilustru necunoscut a dat saptamana trecuta un interviu online in ziarul "Ziua de Constanta".Am profitat de ocazie ca sa-i pun o intrebare."Unde ati fost pana azi,domnule Boroianu ?" Nu a vrut sa-mi raspunda.Nici intrebarea mea nu a aparut in pagina ziarului.Stiu,a cazut serverul.Belea....lucreaza astia la santuri....Ca sa-mi justific intrebarea,pe adresa ziarului am trimis cateva poze cu starea trotuarelor din Constanta(nu am putut mai mult) si alte poze care demonstreaza prietenia intre Dragomir,Hasotti si Mazare.Ma asteptam,a cazut din nou serverul.Lucreaza astia la santuri.....Acest oportunist are simtul mirosului(si al umorului) bine dezvoltat.A vazut ca scaunul de primar miroase urat.Nu a avut curajul sa atace cat timp Mazare a fost in libertate.A asteptat sa ajunga in Beciul Domnesc,a verificat starea catuselor de la mana lui Mazare,a verificat gratiile,s-a asigurat ca Mazare nu scapa,nu vorbeste si domn' Boroianu a plecat la atac.Daca Mazare ar fi fost in libertate i-ar fi intors un dos de palma de nu vedea liberal cu pesedeu in Constanta.Sau il invita sa-l "pupe in fund". L-am urmarit ani de zile pe Banias(fost pedeleu).Ma uitam la el ca la Dumnezeu,aveam o speranta.Nimic,pupici cu Mazare.L-am urmatit pe Dragomir,am avut o speranta de la Hasotti ilustru peneleu.Nimic,pupici cu Ponta.Azi,Boroianu il critica pe Mazare.Ma lași ?

Mariana
25 mai 2015
Cum a ajuns Boroianu .R.A.an casele noastre

Tu ai ajuns an casele noastre prin Infractiuni ,frauda,spalare de bani,documente false cu ajutorul Prtidelor PNL si PSD unde ati sponzorizat si cu protectia SRI,ANAF,IPJ ,Parchetul C-ta si alti se pot verifica la Zeitele Parchetului C-ta Prc Adina Florea,Pui Zarafina,Vlad Elena,Grecu Elena si alti cu apararea avocatilor buni cu relati, influenta si descurcareti nu mai minti cetateni orasului C-ta.Mintel pe presedinte Klaus Iohannis si Deputata Copresedinte PNL cu lucru bine facut si coruptie si celor care nu te cunoaste ca esti Infractor.

catalin
25 mai 2015

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Popescu
25 mai 2015
Boroianu grup infractional de interese

Dl de la 3 sau d-na ath, va rog eu frumos daca doriti mai multe mergeti la IPJ sau Parchetul C-ta si cereti adresa de e-mail a lui Lazar din Germania si va poate transmite mai multe Infractiuni facute de la acesti Infractori de la Gepeto si de cine au fost protejati puteti merge direct la Prc Adina Florea si IPJ C-ta sa nu mai dea cu prosteala si cu Constitutia Romanie si sa apere numai Infractori,hoti si Spagari. s

de la gepeto
25 mai 2015
asta e borfasul

daca nu stiati cine e acest boroianu.

simona
25 mai 2015
Boroianu sa se duca la pescuit!

Boroianu, asta care petrecea cu Mazare? Asta care facea afaceri cu Mazare? Asta vrea sa castige alegerile la Primaria Constanta? Daca a trimis o scrisoare in care s-a laudat singur, asta nu inseamna ca se uita toate furturile si ilegalitatile pe care le-a comis impreuna cu clanul mafiot Mazare! Sa ne lase si sa se duca la pescuit, mai bine, ca sunt sigura ca orasul Constanta poate sa evolueze mult mai bine fara primar, decat cu astfel de candidati care nu stiu decat sa fure din buzunarele locuitorilor!

Sindbad
25 mai 2015
Misiune (aproape) Imposibila

Hidra constanteana transpartinica este adanc inradacinata in toate structurile, indiferent ca vorbim de primarie, consilii, regii, directii, AGA, etc. Este nevoie de ani de zile, de un outsider (fara PNL, PSD, PDL, PC, UNPR - manjiti toti) care sa nu fi fost atins de virusi, si ajutat de o justitie tinara, fara frica, ptr eliminarea parazitilor. Acestia vor lupta cu toate armele ptr pastrarea pozitiilor, a privilegiilor, senzibilizarea prostimii, continuarea pomenilor celor 30-35 mii de asistati si tiganet. Greu, f. greu de realizat. Doar o majoritate a tinerilor ar putea schimba ceva. Dar la Cta, nu e ca-n vestul tarii.

tocmai
25 mai 2015
nu e ca in vest

pentru ca republica mazare a avut grija sa indeparteze orice investitor real care ar fi adus job-uri cu valoare adaugata decent platite. Investitorii straini a lui mazare sunt Elanul si gasca de evrei corupti, iar local aceeasi borfasi printre care l-as numi si pe acest boroianu de la gepeto. Asa am ramas cu cateva mall-uri care angajeaza doar lucratori comerciali cu minimul pe economie. Ce sa faca tinerii ? Mazare i-a identificat corect ca pe un pericol si le-a dat in cap cat a putut. A directionat toti banii la mocangi si tiganet, Usor usor vrea sa ne ingroape pe toti in saracie si ignoranta. Nu il votati pe fagadau sau boroianu, sunt niste gunoaie ordinare.

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4943 secunde