Cu cine vrea să facă alianță Pro România, partidul lui Ponta

521
Cu cine vrea să facă alianță Pro România, partidul lui Ponta - pontproromania-1528813696.jpg
Fostul premier Victor Ponta a declarat, ieri, că speră ca Pro România să facă alianță de guvernare cu PSD, dar cu un PSD fără Liviu Dragnea.

"Am spus de când am format Pro România, toți cei de aici, noi nu suntem împotriva PSD, dimpotrivă, dacă vreți, Pro România sper că va face alianță de guvernare cu PSD, când nu mai e Dragnea", a afirmat Ponta, în cadrul unei conferințe de presă, citat de Agerpres.

Întrebat de jurnaliști cum și-a schimbat opinia despre Liviu Dragnea, după ce în public s-au prezentat mult timp ca o echipă, el a afirmat că nu a fost prieten cu acesta.

"Prieteni nu am fost. Domnul Dragnea a avut o funcție importantă și pe vremea domnului Năstase, mai puțin, dar pe vremea domnului Geoană și a mea, și anume el era cel care gestiona baronii. De la acel tată al baronilor la șef PSD, sincer, nu a crezut nimeni că se va face un pas de acest gen. De altfel, domnul Dragnea din 2016 părea un om foarte bun, constructiv, de aia zic că era rabinic, îl învățaseră consilierii israelieni, parcă era rabinic, dădea dreptate tuturor. Cel pe care l-ați văzut în ultimele zile e un om înebunit de frică, de putere, nu îmi dau seama, poate de ambele, dar care duce PSD, guvernul cu capul în zid, și va fi foarte rău", a mai spus Victor Ponta. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 3.8855 secunde