Consilierii județeni, convocați în ședință. Ce proiecte sunt supuse votului

435
Consilierii județeni, convocați în ședință. Ce proiecte  sunt supuse votului - consilieriijudeteni-1539876505.jpg

Articole de la același autor

Consilierii județeni se reunesc, astăzi, de la ora 13.00, în cadrul unei ședințe ordinare. Întâlnirea va avea loc în sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ. Pe ordinea de zi se află 17 proiecte de hotărâri.

Astfel, aleșii vor trebui să aprobe formularea unei solicitări de preluare a unor bunuri imobile din domeniile publice ale comunelor Chirnogeni și Topraisar în domeniul public al județului Constanța. Tot în cadrul ședinței se va aproba și modificarea Regulamentului de Organizare și Funcționare pentru Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada". De asemenea, aleșii vor trebui să aprobe sau nu modificarea Hotărârii Consiliului Județean Constanța nr. 264/2018 privind organizarea unei ședințe solemne a Consiliului Județean Constanța în comun cu Consiliul Județean Tulcea, pentru aniversarea Centenarului Marii Uniri. În plus, consilierii au în vedere și proiectul de hotărâre privind aprobarea Protocolului de colaborare cu Primăria Municipiului Constanța și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în vederea organizării evenimentului "Zilele Dobrogei"- expoziție de produse, gastronomie și vinuri din Dobrogea.

Alte proiecte aflate pe ordinea de zi vizează rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2018 a unor instituții aflate în subordinea CJC. Totodată, consilierii județeni vor vota proiectul de hotărâre privind repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a unor sume din cote defalcate din impozitul pe venit pentru achitarea arieratelor, susținerea programelor de dezvoltare locală și pentru susținerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală pe anul 2018. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Iulie 2014
Stire din Sănătate : Cât de periculoase sunt alunițele
Pagina a fost generata in 0.4466 secunde