Comitetul Executiv Național al PSD face bilanțul guvernării Viorica Dăncilă

110
Comitetul Executiv Național al PSD face bilanțul guvernării Viorica Dăncilă - liviudragneapresedinteleaalessta-1523860148.jpg
Social-democrații se reunesc luni, în ședința Comitetului Executiv Național, care va avea loc de la ora 11,00 la Palatul Parlamentului.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, anunța pe 10 aprilie că, în cadrul CExN, premierul Viorica Dăncilă va face un mini bilanț al activității Guvernului.

"Va fi o prezentare făcută de prim-ministru, o analiză, un mini bilanț", a afirma Dragnea la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că nu va fi nicio remaniere în următoarea perioadă.

Întrebat dacă este mulțumit de activitatea tuturor miniștrilor, liderul PSD a spus că e mulțumit de activitatea prim-ministrului și că se implementează programul de guvernare.

Tot atunci, Dragnea a negat că ar fi a avut o dispută cu ministrul Apărării, Mihai Fifor, în urma unei declarații pe care a făcut-o, adăugând că este mulțumit de activitatea acestuia.

"Eu nu am dispute cu Mihai Fifor. Eu pot să fac orice fel de declarații, încă sunt liber să fac declarații și le pot face. Dacă cineva se simte lezat, foarte bine, să interpreteze, să se supere, să își facă griji. Eu nu am dispute cu nimeni", a menționat Dragnea.

Referendumul pentru modificarea Constituției ar putea constitui un alt subiect la reuniunea CExN al PSD.

Liviu Dragnea și-a exprimat speranța ca în această primăvară referendumul pentru modificarea Constituției să fie organizat.

"Referendumul de modificare Constituției este un subiect pe care îl susținem cu toată tăria. Și sper ca în această primăvară acest referendum să se organizeze", a declarat săptămâna trecută liderul PSD.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4314 secunde