Cererea de arestare a lui Darius Vâlcov a ajuns la Senat

107
Cererea de arestare a lui Darius Vâlcov a ajuns la Senat - cerereaministrului-1426841304.jpg

Articole de la același autor

Cererea de încuviințare a reținerii și arestării preventive a senatorului Darius Vâlcov, fost ministru al Finanțelor, acuzat de trafic de influență, a ajuns, astăzi, la Senat. 


Aceasta urmează să fie luată în discuție de Biroul permanent al Senatului cel mai probabil luni, după care va fi transmisă pentru un punct de vedere Comisiei juridice. 


Senatorii juriști vor avea la dispoziție trei zile pentru a întocmi un raport, care va fi înaintat plenului spre aprobare. Fostul ministru Darius Vâlcov va avea posibilitatea să-și susțină cauza în fața colegilor senatori. 


Procurorul general, Tiberiu Nițu, a transmis joi ministrului Justiției cererea de încuviințare a reținerii și arestării preventive a senatorului Darius Vâlcov, acuzat de trafic de influență. 


"Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a transmis ministrului Justiției cererea însoțită de referatul cauzei, în baza cărora să solicite Senatului încuviințarea reținerii și arestării preventive a senatorului Darius-Bogdan Vâlcov sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență", informează PÎCCJ. 


Faptele reținute în sarcina acestuia formează obiectul unui dosar al Direcției Naționale Anticorupție. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 19 Martie 2015
Stire din Eveniment : Darius Vâlcov, la DNA
Miercuri, 18 Martie 2015
Stire din Eveniment : DNA face o nouă "victimă"
Pagina a fost generata in 0.5666 secunde