Candidații ALDE, cea mai bună echipă pentru Parlamentul European

1188
Candidații ALDE, cea mai bună echipă pentru Parlamentul European - alde-1558644407.jpg
Gabriel Daraban, candidatul Constanței pe lista ALDE pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, prezintă garnitura de succes care va reprezenta cu adevărat interesele acestei țări la Bruxelles.




Constănțeanul Gabriel Daraban este unul dintre candidații prezenți pe lista ALDE pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. De profesie inginer, absolvent al Politehnicii din București și al Universității "Ovidius" din Constanța, Gabriel Daraban este ceea ce se se poate numi, 
într-un limbaj plastic, un om al locului. Fiul unei figuri emblematice a Bătrânului Tomis - Aurel Daraban, fostul director al Șantierului Naval Constanța, Gabriel Daraban este căsătorit, are doi copii și o carieră de succes. În prezent, este directorul comercial al Oil Terminal Constanța, având o experiență de peste 18 ani în domeniul energetic și în cel al transporturilor și infrastructurii portuare. Nu în ultimul rând, Gabriel Daraban este președintele interimar al organizației municipale ALDE Constanța și un nume de referință între liberalii constănțeni - cei care au ales să îl urmeze pe Călin Popescu Tăriceanu.
"Sunt onorat să le prezint constănțenilor mei cea mai bună echipă de europarlamentari pe care noi, românii, o putem trimite în numele nostru la Parlamentul European", spune Gabriel Daraban. 
"Suntem o echipă de oameni politici responsabili și competenți, cu vastă experiență profesională și politică, dar și cu performanțe recunoscute în diferitele domenii de activitate. Experiența dobândită în mediul profesional, în mediul academic din țară și din străinătate, în funcții de cel mai înalt nivel - deputați, senatori miniștri – este dublată de vasta experiență a celor doi europarlamentari în funcție, Norica Nicolai și Renate Weber, voci puternice, voci de patrioți, care s-au făcut auzite în plenul Parlamentului European și care au luptat întotdeauna pentru români și pentru România. Sunt încrezător că, pe 26 mai, cu dorința de a ne dobândi locul pe care îl merităm în Uniunea Europeană, constănțenii vor alege competența, profesionalismul și patriotismul", a mai transmis Gabriel Daraban.




Andrei Gerea, candidat ALDE la europarlamentare


Andrei Dominic Gerea este vice-președinte al ALDE România, deputat în Parlamentul României aflat la al doilea mandat și membru al Biroului Permanent al Camerei Deputaților, cu funcția de chestor. Este fost Ministru al Economiei și Ministru Delegat al Energiei și IMM-urilor. Andrei Gerea a absolvit Academia de Studii Economice București - Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică și Cursul Postuniversitar "Managementul Întreprinderii de Comerț Exterior", organizat de INDE București, ASE București, UNCTAD Geneva.


"Mark Rutte, prim ministrul Olandei, susținea că în România nu există stat de drept și democrație și că, prin urmare, ar trebui să ne luăm gândul de la a intra curând în spațiul Schengen, deși intrarea în spațiul Schengen nu a fost condiționată pentru nicio țară. Problema este strict de ordin economic, după părerea mea. Unul dintre adevăratele motive pentru care României i se refuză accesul în spațiul Schengen este legat de Portul Constanța și de concurența economică pe care acesta ar 
face-o Portului Rotterdam. Noi, echipa ALDE care vă vom reprezenta în Parlamentul European, vom face tot ceea ce este necesar pentru ca Portul Constanța să devină o principală poartă maritimă a Uniunii Europene, respectiv un obiectiv care să aducă prosperitate județului Constanța și economiei naționale", a spus deputatul Andrei Gerea.




Mesaj de la senatorul Ion Popa, președintele Organizației Județene ALDE Constanța




"Dragi constănțeni, vă invit să mergeți la vot pe 26 mai și să votați lista de candidați ALDE pentru Parlamentul European. Votând ALDE votați cea mai bună ofertă electorală, votați în interesul României și pentru români. ALDE are o listă de candidați pentru Parlamentul European care îmbină competența cu munca susținută, experiența cu entuziasmul, curajul cu integritatea și tinerețea cu înțelepciunea. Mergând la vot și alegând ALDE votați pentru voi. Este important să știm că pe data de 26 mai au loc alegeri europene, referendumul fiind doar o temă parazitară. Prin urmare, vă îndemn să boicotați referendumul, pentru că Justiția nu este și nu poate fi o temă electorală", este mesajul senatorului Ion Popa.




(Comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților - ALDE, realizat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 41190002)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6151 secunde