Barna: Nu cred că strategia lui Ponta e alta decât menținerea Guvernului Dăncilă la butoane

148
Barna: Nu cred că strategia lui Ponta e alta decât menținerea Guvernului Dăncilă la butoane - barna-1571848756.jpg
Liderul USR, Dan Barna, spune că nu este surprins de anunțul lui Victor Ponta că Pro România nu va vota pentru învestirea Guvernului Orban. "Nu cred că a crezut cineva vreo clipă că strategia domnului Ponta este alta decât aceea de a o menține pe Viorica Dăncilă în continuare la butoane", afirmă Barna.


"Am văzut că domnul Ponta tocmai a declarat că dorește să mențină în continuare Guvernul Dăncilă, nu cred că e o surpriză pentru nimeni. Nu cred că a crezut cineva vreo clipă că strategia domnului Ponta este alta decât aceea de a o menține pe Viorica Dăncilă în continuare la butoanele României și la furtul banului public la care asistăm de trei ani și jumătate și mai ales la risipirea lui", a declarat Dan Barna, miercuri, într-o conferință de presă la Arad, scrie Agerpres.


El a spus că are încredere că premierul desemnat va reuși să își construiască majoritatea pentru învestirea guvernului în zilele următoare.


"Vorbim de o majoritate care va ține guvernarea minoritară a domnului Orban, în situația în care aceasta va fi învestită, în incapacitate de a putea să facă reformă. Decizia domnului Ponta, de astăzi, confirmă lucrul acesta", a completat Dan Barna.


Pro România nu va vota guvernul Orban, a declarat Victor Ponta miercuri, la ieșirea de la discuțiile cu premierul desemnat.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8 secunde