Anunț important de la Primăria Constanța! Amenzi pentru accesul neautorizat în zona peninsulară

324
Anunț important de la Primăria Constanța! Amenzi pentru accesul neautorizat în zona peninsulară - anuntimportant-1557164974.jpg

Articole de la același autor

Circulația rutieră în zona peninsulară este restricționată, accesul fiind permis ocazional pentru aprovizionare, pentru furnizorii serviciilor de utilități publice, rezidenți, instituții publice, amenajări, furnizorii serviciilor de catering, poștă, curierat, transport valori, persoane și taxi, organizarea unor evenimente sociale, culturale sau sportive și pentru situații excepționale sau situații de urgență.


Potrivit reprezentanților administrației publice din Constanța, intrarea și ieșirea mașinilor în zona peninsulară se realizează doar prin punctele prevăzute în Regulamentul de acces în care au fost amplasate indicatoare de semnalizare rutieră, iar viteza de deplasare a vehiculelor în zonă este de maximum 30 km pe oră.


În cazul nerespectării convențiilor deja aprobate, cu amenzi vor fi sancționați cei care accesează zona peninsulară cu permis multiplicat, copiat, anulat, sau fără permis de acces, posesorii de premise care încalcă  programul de acces. De asemenea, utilizarea permisului pentru alt vehicul decât pentru cel care a fost eliberat, neafișarea permisului de acces cu fața la loc vizibil din exteriorul vehiculului pentru a permite verificarea datelor înscrise, oprirea sau staționarea voluntară a vehiculelor care provoacă blocarea căilor de acces, nerespectarea semnificației indicatoarelor de semnalizare rutieră, staționarea voluntară a taximetrelor în afara zonei stațiilor special amenajate pentru ele, precum și obstrucționarea controlului și refuzul de a prezenta documentele solicitate, vor fi sancționate cu amenzi.


Cererile pentru obținerea permiselor de acces se depun la Direcția Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța și la Serviciul Public de Impozite și Taxe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5546 secunde