Ambasadorul Marii Britanii, mesaj pentru români de Ziua Națională: Sper că avantajele pe care le-ați dobândit să fie continuate

111
Ambasadorul Marii Britanii, mesaj pentru români de Ziua Națională: Sper că avantajele pe care le-ați dobândit să fie continuate - andrewnoble-1575202376.jpg
 Ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, a afirmat duminică, într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Naționale, că țara noastră nu mai este la fel "în nicio măsură" comparativ cu România socialistă și a exprimat speranța că avantajele și progresul obținut să fie continue și în viitor.


"Mă bucur să am această ocazie să vă felicit pentru sărbătoarea Zilei Naționale a României. Decembrie este o perioadă în care celebrăm și alte aniversări. A 30-a aniversare a libertății române care a fost câștigată cu mult sânge și cu multe eforturi în 1989. Pentru mine, decembrie în România este și o celebrare pentru că eu am sosit pentru prima oară în decembrie 1983 și mă gândesc la cum s-a schimbat România în această perioadă.


Pentru că țara în care locuiesc acum nu este la fel în nicio măsură comparativ cu România socialistă. Mă bucur foarte mult să văd cum s-a schimbat această țară, pentru majoritatea populației doar în bine. Și sper că avantajele pe care le-ați dobândit și progresul pe care l-ați făcut să fie continuate și în viitor. Românilor, la mulți ani de 1 Decembrie", a afirmat Noble, într-un mesaj postat pe Facebook.


Sursă: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8271 secunde