Tatăl lui Mihai Tudose, infectat cu coronavirus

167
Tatăl lui Mihai Tudose, infectat cu coronavirus - tudose-1594282342.jpg
Fostul premier Mihai Tudose a confirmat acest lucru dar nu a dorit să comenteze subiectul. Tatăl său are aproape 80 și are și boli cronice preexistente.


Conform Serviciului Județean de Ambulanță Brăila, doctorul care asigura tratament la domiciliu în timpul liber tatălui fostului premier Mihai Tudose a fost de asemenea depistat pozitiv cu noul coronavirus. Surse declară că acest lucru ar putea determina producerea unui focar la Ambulanța Brăila, deoarece medicul depistat pozitiv avea multe contacte cu colegii săi.


"Tatăl fostului premier se află internat la Spitalul Militar al SRI Balotești. Din cauză că părintele politicianului este în vârstă și are și boli cronice, poate dezvolta la o formă severă a bolii", susține o sursă pentru ziarul Libertatea.


Fostul premier Mihai Tudose a confirmat această veste teribilă dar nu a dorit să comenteze acest subiect. Fostul premier este afectat de această situație având în vedere că părintele său în vârstă de aproape 80 de ani suferă și de boli cronice.


Mihai Tudose atrăgea atenția într-o postare recentă pe Facebook în privința situației în care se află România din cauza răspândirii COVID-19. "Corabia-n derivă, cârmaciul dispărut", scria acesta menționând că țara noastră este printre cele mai afectate de îmbolnăviri în ultima perioadă.


Tudose adăuga că actualul Guvern este mai preocupat de socotelile electorale și alegeri decât să gestioneze etapa de ieșire din criza sanitară și repornirea economiei, bazându-se pe "iluzia sutelor de miliarde de euro pe care Bruxelles-ul ni-i îndeasă-n buzunare." Acesta mai spune că România a ajuns în situația în care multe țări din Uniunea Europeană ne închid ușa din cauză că am devenit un "focar de infecție", în contextul în care trecusem cu bine de prima fază a pandemiei.


Sursa: capital.ro




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2084 secunde