Stelian Ion de la USR, apel pentru unificarea dreptei la Constanța: "Vrem să trimitem PSD în concediu"

735
Stelian Ion de la USR, apel pentru unificarea dreptei la Constanța:

Articole de la același autor





Reprezentanții USR Constanța și ai Alianței Național Țărăniste Constanța s-au reunit, în aceste momente, în cadrul unei conferințe de presă. 


La acțiune participă Stelian ION – candidat din partea Alianței USR-PLUS la primăria Constanța, Tudorel CHESOI – candidat din partea Alianței Național Țărăniste la primăria Constanța Romeo STAVĂR-VERGEA – candidat din partea Alianței USR-PLUS la Consiliul Local Constanța.


În cadrul întâlnirii urmează să se abordeze subiecte ce vizează demersurile privind realizarea unei coaliții de dreapta în județul Constanța.




UPDATE: "Ne-am reunit, astăzi, ca să dăm un semnal tuturor partidelor de dreapta pentru a face o alianță de dreapta la Constanța. Vrem să trimitem PSD in concediu", a declarat deputatul Stelian Ion și candidat al USR la Primăria Constanța.


El a adăugat că este convins că se poate realiza o astfel de alianță, însă o unificare de dreapta este mult mai puternică cu toate partidele de dreapta, fără o fragmentare a voturilor.


Și Romeo Stavar Vergea de la PLUS consideră că o alianță de dreapta ar putea duce la câștigarea administrației publice locale din Constanța.


La rândul lui, Tudorel Chesoi a spus că orașul Constanța este un oraș abandonat, gri, cu o stare  de spirit tristă și numai o alianță de dreapta ar putea schimba în bine municipiul Constanța.


În altă ordine de idei, Stelian Ion a spus că, în curând, urmează să se întâlneasca cu cei de la PNL Constanța pentru a clarifica dacă se poate sau nu realiza o alianță de dreapta și cu PNL.


Mai multe detalii despre acest subiect puteti afla din ziarul Cuget Liber de mâine.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0809 secunde